Reklama

Reklama

Step

Trailer

Obsahy(1)

Dokumentární film Step vypráví příběh ze života dívčího středoškolského stepařského týmu, který se odehrává na pozadí centra Baltimoru. Tyto mladé ženy se učí smát, milovat a užívat si – na pódiu i mimo něj – navzdory tomu, že se proti nim zdánlivě spikl celý svět. S pomocí svých učitelů, spoluhráčů, poradců, trenérů a rodin následují své největší sny – vyhrát šampionát ve stepu a dostat se na vysokou. Tato ryze dívčí škola přetváří budoucnost svých studentek tím, že si klade za cíl, aby byla každá z žákyň maturitního ročníku přijata na vysokou školu a úspěšně ji dokončila, v řadě případů jako první z rodiny. Hluboce pronikavý a citově podnětný dokument ztělesňuje skutečný význam sesterství prostřednictvím příběhu odvážných mladých žen, které si zaslouží naše uznání. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (2)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Když někdo ovládá tanec, je to nádhera. A tyhle holky v sobě mají nadšení a chtějí to někam dotáhnout. Jejich tréninky a představení mě bavily. Horší bylo, když se řešily jejich soukromé problémy a výlevy jejich věčně uplakaných maminek. To pak člověk neví, jestli nebyly k natočení pořadu donuceny násilím, když se při jakékoliv otázce kolem jejich dcer rozbrečí. ()

KatInTheBox 

všechny recenze uživatele

Skvely dokument. Obrovsky obdiv pre niektore dievcata, ktore i navzdory nepochopitelnemu nezajmu ich rodicov dopriat im lepsiu buducnost, sa dokazu a stale snazia zo zivotom pobit a ziskat z neho to najlepsie. Najviac som bola v soku z matky, ktora otvorene priznala svoju chybu, ze kedysi odisla zo skoly, a i navzdory tomu nie je ani schopna prist do skoly na rodicovske, ked ju o to jej talentovana dcera prosi.. Neviem si predstavit ako tazke to pre to dievca musi byt, vyrastat bez podpory vlastnych rodicov. O to vacsi obdiv ma, za to co dokazala. Za mna jeden z dokumentov, ktere by mali vidiet vsetky deti, aby si aspon trochu uvedomili ake je klucove pre ich buducnost to co budu robit pocas strednej skoly a ze 100percentna podpora rodicov nie je vzdy automaticka. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama