Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezi cikánskou menšinou v maďarském městečku Acsa vypukne chaos poté, co starosta města na naléhání nového mladého kněze oznámí, že se zdejšího mistrovství ve fotbale může letos zúčastnit také cikánské fotbalové mužstvo zvané Brazilci. A díky brazilskému milionáři pocházejícímu z Acsy bude vítězný tým pozván do města Rio de Janiero. Mistrovství začíná. Události, emoce i vztek naberou nečekaný spád. Ti, kteří nakonec vyhrají, se neměli stát vítězi, a ti, co najdou lásku, se do sebe nikdy neměli zamilovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Současná Maďarská kinematografie mě nepřestává fascinovat. Umí udělat žánrovku a dát do ní kouzlo obyčejného života, tentokrát ze života v jedné maďarské vesnici kdo spolu praktikují společné soužítí bilý a cikáni a zatímco u nás je většinou z tohoto tématu sociálně křečovitej apel, tady je všechno to vážný, tak hezky a lehce zasasený do relativně nenáročné pointy, že se člověk musí usmívat a říkat, ale joo takhle nějak by to fakt v tý maďarský vesnici mohlo skutečně být. Líbila se mně i přidaná hodnota o touze splnit si své sny a lásky v případě několika hrdinů. Vážně pohodový pozdrav zasílají gadžové i cikáni z vesnice Acsa. Podepisuji zmíňku uživatele Ekser o záverečné písničce- skvělá. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Jak kdyby to režíroval pan Troška.Svižné,akční,humorné....stesky jakože jak vypadá japonský cikán,razie apod vás dostanou.Film splnil svůj účel na 100%.Pobavil.A Brazilcům budete držet palce od začátku až do konce :-) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jasný, Maďaři opět úřadují. V době, kdy u nás cikánský komedie natočí maximálně tak Troška se svým jasným humorem, tak v Maďarsku bez problémů natočí poměrně chytrou a nápaditou komedii, která si udržuje určitou filmařskou kvalitu. Škoda jen, že si naběhli svým rasistickým přístupem a nekorektností k věci. Mohlo to bejt trošku drsnější a jednalo by se o legendární záležitost. ()

VyViteKdo 

všechny recenze uživatele

Naprostá fascinace tím, co může v maďarsku vzniknout. Vzít kýčovité téma, okořenit trochou rasismu a výsledek působí docela reálně. Mohlo to být o dost tvrdší, ale i tak vás film donutí alespoň k malému zamyšlení. Celek pak působí vskutku příjemně a nenuceně, mnohem lépe než současná česká filmová a seriálová produkce. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama