Reklama

Reklama

Devil in the Dark

  • Kanada The Plateau (pracovní název)

Dva bratři se po letech neshod pokoušejí na lovecké výpravě najít společnou cestu životem. Pro mladšího bratra to však není jediný důvod, proč se vydal na výpravu. Jsou za tím jeho noční můry, nebo je to zážitek z dětství, který se pokusil už před lety vytěsnit z paměti? Temná odpověď na něho číhá hluboko v lesích a bratry nenechá odejít bez následků. (Lucccy.N)

(více)

Recenze (39)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nevím no. O filmu jsem nic nevěděl a ani trailer jsem neviděl. A při tom mě film celkem slušně bavil. Prvních 20 minut je sice totálně o hovně ale hudební doprovod se mi dost líbil takže jsem to přetrpěl, pak se bratři dostanou do lesa a kamera, herci a hudba všechno parádní. Ale pak se ukáže monstrum a jeden bratr utíká sem a tam a moc to ani nedávalo smysl. O monstru nic nevím ani se později nedozvíme a celé to vypadá jako kdyby tvůrci nevěděli kudy kam. Škoda přes nudný začátek jsem chtěl dát 4* ale nakonec to zazdilo posledních 10 minut které byly naprosto zbytečné. Ale i tak překvapení, přeci jen jsem nic nečekal. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po dlhých rokoch bez kontaktu sa dvaja bratia rozhodnú vyraziť do hôr, kam chodili so svojím otcom v detstve a zaspomínať tak na staré dobré časy. Ich terčom je vrch s názvom Plateau, ktorý je v okolí známy tým, že sa tu v minulosti stratil chlapec, ktorý sa nikdy nenašiel. Bratia vyrážajú napriek tomu na lov, ale ešte netušia, že v horách nie sú jedinými lovcami. - Toto je tak premárnený potenciál, že sa to slovami ani nedá popísať. Tie exteriéry sú naprosto dokonalé. A aj keď samotná nádherná príroda nedokáže vytvoriť kvalitný horor, sem stačilo pridať naozaj niečo málo kreatívne a hodnotenie by bolo v extrémnych výšinách. Takto to bola len slabá hra na psychiku diváka, ktorá nevedela, kam chce smerovať, a nielenže to zlyhávalo ako horor, ale ani ako dráma to nefungovalo vôbec správne. Monštrum sa tu mihlo len niekolkokrát, ale atmosféra takmer úplne chýbala. Pochváliť musím ešte aj hudbu a celkovú stopáž. A aj keď na tento horor budem myslieť ešte dlho, nebude to vôbec v pozitívnom zmysle. + herec z The Cabin in the Woods + herec z Torment + herec z The Boy ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi zručne nakrútené, nejaké sympatie k postavám tam boli, ku koncu je to aspoň trochu napínavé a horory z lesného prostredia milujem. Takže potenciál tam bol. A tradične hovno z toho. Horor o dvoch bratoch, ktorí sa vyberú na lov a sú prenasledovaní záhadnou bytosťou, mohol skončiť naozaj nadpriemerne, keby scenár robil niekto schopnejší. Vôbec nikam to nedotiahli, monštrum ukázali len na zlomok sekundy, všetky tie flashbacky z detstva hlavných postáv svoj účel vôbec nesplnili, prvá polovica sa neskutočne vlečie a po skončení som z toho zase neostal o nič múdrejší. Ani neviem, či to mám brať ako pokus o sci-fi, alebo survival, alebo na čo sa to vlastne hralo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako bratrské drama v přírodě mi to vůbec nevadilo, protože mám taky bratra a mám rád přírodu, ale jakmile se film pokouší o horor selhává, atmosféra je jen vždycky naznačená, povedli se asi dvě lekačky, monstrum není vidět a pointa ulítla režisérovi na LSD při dopisování scénáře spíchnutýho horkou jehlou v kanadskym bordel zapadáku. 49%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Co to zase bylo? A tak to vypadalo nadějně... Příroda, lesy, žádní herci z amatérského spolku... no a prý obluda v lese. Po 45 minutách nudy, kdy bráchové chodí po lese a vzpomínají na tatínka, jsem si říkal:" Bože můj, je to tady zase... Ale ještě jsem doufal, že těch zbývajících 37 minut se to brutálně rozjede a obrovská nestůra z obalu filmu všechny sežere. A HOVNO! 10% za přírodu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama