Reklama

Reklama

Naam Shabana

  • Indie नाम शबाना (více)
Trailer

VOD (1)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tapsee Pannu je rozhodně zajímavá herečka, a to mimo jiné i v tom, že není vyloženě kráskou, ale přesto dovede zaujmout a strhnout vaši pozornost na svou osobu, takže se na ni chcete dívat, a to hlavně v dramatičtějších chvílích, sedí jí i akční rovina, i když tahle určitá odpověď na Bourna není úplně ono. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Dobré, akčné, z môjho pohľadu tomu nieto veľmi čo vytknúť. Akčná zabíjačka podfarbená príbehom nešťastnej lásky. Bolo to tu už mnohokrát a toto nie je ani horšie ani extra lepšie. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Mladá a impulsivní žena (Tapsee Pannu) se snaží žít po rodinné tragédii normálním životem. Je sice bojovná, chladná a s odstupem vůči ostatním, ale i tak si její srdce získá spolužák, neúnavně se snažící dokázat ji svou lásku. Ovšem další tragédie na sebe nenechá dlouho čekat, a tak právě díky její horkokrevnosti se potyčka mezi čtveřicí frajírků a zamilovaným párem zvrtne a čerstvě přiznaná láska hlavní hrdinky po ráně tyčí zezadu do hlavy umírá. Krátce poté, když policie případ zametá pod koberec, mladé ženě zazvoní telefon s velmi zajímavou nabídkou. Tajná služba Indie si ji vyhlédla pro místo své agentky. Jestli svolí, tak ji na oplátku vyzradí vše o čtveřici mladíků, kteří mohou za smrt přítele a poskytnou ji pomoc v této soukromé pomstě, kterou si přeje vykonat. Musí však úspěšně projít přijímací zkouškou a ještě se vypořádat s vlastní odplatou. Až poté dostane tajný a zvláštní úkol. Najít a zlikvidovat jednoho z předních zločinců, který už roky úspěšně uniká a zůstávají po něm jen mrtví agenti... Toť k ději. První půlka filmu je úvodem a zaměřená na hlavní hrdinku, její život a pomstu. Až v části druhé se vlastně dostáváme k hlavnímu ději a zápletce samotné. Je vidět, že to není sice odfláknuté, ale tak nějak šité horkou jehlou. T. P. mi moc sympatická nebyla. Takový průměr a při sledování jsem k ní nijak nepřilnul. Doufám, že tento snímek neviděl žádný nepřítel Indie, jako například někdo z Pakistánu, protože kvalita tajných agentů..., to je kapitola sama pro sebe. Nechápu též, že se hlavní padouch sám prásknul, ač vůbec nemusel. Jak je možné, když dostal tak naložíno, že byl v tak krátké době opět krasavcem bez jediného monoklu atd. Těchto věcí je zde více než dost. Děkuji bohu za A. Kumara a A. Khera, kteří tu žel hráli jen postavy vedlejší. Moc času a prostoru neměli, ale mé srdéčko potěšili. Opravdu průměr, plno věcí moje hlava nebrala, ale rozhodně to koukatelné bylo. Prostě taková Brutální Nikita na indický způsob, která sice výrazně neoslní, ale ani diváka nezarmoutí. Pohodový průměr za tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama