Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel (Christian Campbell) má poměrně nudnou práci v kanceláři. Přitom miluje muzikály, píše hudbu a texty a sní o tom, že jednoho dne napíše svůj vlastní úspěšný kus. V jeho snu ho podporuje kamarádka Katherine (Tori Spelling), nepříliš talentovaná a poněkud sebestředná herečka. Gabriel je homosexuál, ale s gay komunitou není příliš sžitý. Přesto se jednoho dne vydá do gay klubu, kde ho zaujme mladý go-go tanečník Mark (John Paul Pitoc). S ním se ten večer potká ještě jednou - v metru. Tam se spolu dohodnou na placeném sexu a vydají se do Gabrielova bytu, odkud je ovšem vzápětí vyhodí Gabrielův spolubydlící. A tak se dva mladíci vydávají hledat jiné místo, kde spočinout, a vždy se objeví nějaká nová komplikace, která jim znemožní akt uskutečnit. Na cestě za hledáním klidného místa pouze pro dva projde tento vztah mezi prostitutem a zákazníkem velkou proměnou. (Kosan)

(více)

Recenze (16)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Trick je v rámci "čtyřprocentních" romantických komedií hodně nad průměrem a dokáže zaujmout svým přímým a zcela jednoduchým příběhem, který má sice předvídatelnou pointu, ale i tak jsem byl v závěru spokojen. Herci jsou v rámci filmu celkem průměrní a snad jediný, kdo vyčnívá je Tori Spelling, která je sice opět notoricky otravná, ale tentokrát je to v její prospěch. Zkrátka sympaticky natočený film, který mě zaujal nejvíce svou obyčejností. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Negradující ale hrozně milé. Nečekal bych, že romantika o dvou gayích mě někdy přesvědčí o tom, že láska vážně stojí za to :D. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tak nečekal jsem, že se tolik zasměju. Tohle je vážně dobrá komedie pro ty, kterým nevadí gay téma :-) Asi nejvíc mě ale dostala scéna, kdy si Gabriel přivede Marka domu a Katherine si právě aktualizuje životopis na Gabrielově jehličkový tiskárně! :-) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Torri Plastika byla opravdu až nechutná, brrr, náladu mi ale spravil ten krásný sameček John Pitoc, co jiného by mohl Maďar s Kolumbijkou zplodit, než takové přitažlivé stvoření. Celkově lehký nadprůměr, pobavení a přetáčení scén, kde dlouze pindala ta přiblblá Torri. 6798 ()

Tamirki 

všechny recenze uživatele

Příjemná a milá romantická komedie s několika opravdu vtipnými momenty a sympatickou hlavní dvojicí, dokonce i Tori Spellingová je tady většinou docela zábavná (až na tu skoro závěrečnou scénu v restauraci, kterou jsem tak nějak nepochopila a která mi přišla spíš trapná). Celý film vlastně působí tak trochu nenápadně a obyčejně, ale v tom dobrém slova smyslu - je realistický a uvěřitelný. P.S. Oprava výše uvedeného obsahu - Mark není prostitut a nejde o placený sex (mělo jít jen o sex na jednu noc, ne o prostituci)! ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Jsem na vážkách, jestli dát filmu 3 nebo 4*. Zas taková bomba to nebyla, ale zase se na to příjemně koukalo. Děj se pěkně odvíjel a bylo to uklidňující a pohodové sladěné s hezkými písničkami ... A jelikož mám na konci filmu hezký pocit a úsměv na tváři, tak dám za 4 😊 ()

Kosan 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli jsme viděli všichni stejný film, ale něco tak prostoduchého jsem už neviděl hodně dlouho. Není to ani vtipné, ani romantické, pouze hodně hloupé a naivní. ()

Ellush 

všechny recenze uživatele

V podstatě strašně moc milý a nenáročný snímek s kouzelným koncem. Ono vytřískat filmový klenot z námětu "Je s kým, není kde" je umění. A Trick se vlastně celkem povedl. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 8/10. ()

Lubos N. 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu oceňuji především to, že i přes jednoduchou a předvídatelnou zápletku, nebyl trapný. Taková příjemná romantická komedie. Sympatičtí hlavní hrdinové. Fandil jsem jim. Mile mě překvapila Tori Spelling - řekl bych, že tohle byla role přesně pro ni :-) ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Mně se ten film líbil, ale dát tam takovýhle klišé, když všichni ví, že gayové hledají hlavně sex. A tady se najednou z ničeho nic vyklube z go-go tanečníka, který měl pravděpodobně každou noc někoho jiného milující přítel? Tomu jsem fakt nevěřil. ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

Trick je zábavná a originální komedie. Musím říct, že frustraci obou hlavních hrdinů jsem prožívala spolu s nimi, zejména když se na scéně objevila afektovaná Tori Spelling se svým podprůměrným výkonem. Naopak filmu dost přidávají sympaťáci Campbell a Pitoc. ()

Reklama

Reklama