Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel je mimo zemi s SG-11, Sam přednáší astrofyziku na letecké akademii. To jsou důvody, proč se Teal'c a O´Neill musí zúčastnit mise na M4C-862, kde Jack musí posoudit novou základnu. Poměrně nudný úkol se nakonec zvrtne v boj o život, když se jednomu výzkumníkovi podaří chytit neznámou bytost. Když ji vypustí, vrátí se s ostatními a vrátí úder. Sam se na akademii setká s kadetkou Jennifer Haileyovou, která ji upozorní na chybu v jejich počtech. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E18 ⤶ Sam se na letecké akademii líhne nástupkyně Jennifer Hailey. Chytrá jako ona a nerespektující autority jako Jack. Skvělá kombinace. A mezitím se na jednou měsíci schyluje k problému s energetickými světluškami. V další epizodě s Hailey už je použitelnější. ⤷ S05E13E20 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A mě byla Haileyová naopak sympatická, sice trochu moc ambiciozní a rázná, ale jak Carterová poznala, s potenciálem pracovat v SGC a v její následující epizodě bylo vidět, že ji tahle zkušenost pozitivně ovlivnila. Epizoda má trochu pomalejší tempo, kdy se obě dějové linie nezávisle na sobě trochu vlečou, ale na konci se pěkně propojí. Osobně by mě moc zajímalo, která z dam vlastně měla pravdu. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kam sme sa to dostali, aby si priestor uzurpovala nejaká kadetská šprtka, čo sa nezmestí do kože. Pokračujúci dej na planéte s energetickou "svetluškou" je už o niečo lepší, ale aj tam ju nechajú otvárať si hubu - úplne "bežné" v prítomnosti majorov a plukovníkov. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Carterová, jestli s sebou vezme jen jednu jedinou složku, zastřelte ho." Zajímavý díl o tom, jak arogantní a nesympatická blbka dostane odměnu v podobě mise na jinou planetu ("je to měsíc"). A tahle vědecká a rutinní mise se změní v boj o život poté, co jeden z vědců zajme místní organizmus do elektrického pole. Závěr je pak pořádně napínavý. "- A co výstraha?" "- Budu střílet." "- Myslel jsem spíš něco jako "tak na tři"... Jedna..." (prásk) (leží na zemi) "Dva... Sakra, řekl jsem na tři." ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama