Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Omoc z planety Tollanců zemřel. SG-1 byla pozvána na jeho pohřeb, kam byli přizváni pouze ti, kterých si Omoc nejvíce vážil. Kancléřka Travell pozve SG-1, aby přišli vyjednávat o technologiích, které by chtěli. Při odchodu předá Narim Sam vzkaz. Podle vzkazu je Země v nebezpečí. SG-1 se vrátí na Tollanskou planetu, aby vyjednali obchod se zbraněmi. Tollané jsou ochotni jim dát iontové kanóny, jenž jim pomohou s obranou Země. Na oplátku chtějí trinium, protože jim na jejich planetě dochází. Narim SG-1 řekne, že Omoc byl zavražděn. Podle všeho záchranářský tým přišel pozdě. Což je divné. Něco se tu děje. (Varan)

(více)

Recenze (11)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovina dílu je tajemná a nekonkrétní. Něco se děje a nikdo neví co. V druhé půlce se to ale rozjede do solidního špionážního thrilleru plného dramatických zvratů. Tolánům připálili prdýlku a těm nedošlo, jak moc jsou goauldi prohnaní. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E08S04E22 ⤶ Tanith js zpět a slouží Goa'uldovi, který dokáže zničit Tollánce a skrývá svou identitu. V tomhle dílu Tollánci zdaleka nevypadají tak vyspěle, jak se prezentovali. Hlavně morálně. Chtějí zničit Zemi výměnou za jejich vlastní přežití. Ani jedno se jim nepovedlo. I kdyby mu ty zbraně dali a zničili Zemi, tak věřím, že i tak by je bůh smrti Anubis doprovodil na jejich poslední cestě. Galaxie má hrozbu, jakou zatím nepoznala a dějová linka s Tanithem se blíží k vyvrcholení. S05E14E10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A Tolláni sú fuč. Opäť skvelá epizóda so známou vyspelou civilizáciou Tollánov, kde vysvitne, že až tak ultra vyspelí nie sú a musia poklonkovať Goauldom. Nechýba odkrývanie tajomstiev i napätie. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama