Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 zacvičuje nováčky. Přes všechny snažení týmu se vždy najde něco, co jim znemožní projít testem. Když to vypadá, že se nováčci můžou rozloučit s kariérou v SGC, Jack jim sdělí nové rozkazy. Základna SGC byla napadena. Jack, Sam a nováčci jsou jediní, kdo nejsou nakažení. Jackovi a nováčkům se podaří dostat do SGC a schovají se. Osud základny je v jejich rukou. (Varan)

(více)

Recenze (11)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkná epizoda se sympatickým týmem kadetů. Jen docela škoda, vzhledem k tomu, že je jim věnována celá epizoda, že dva z nich se už nikdy víc v seriálu neobjevili a ti zbylí dva jen v minimu epizod. A tu finální zkoušku jsem napoprvé opravdu neprokoukl, věřil jsem, že nakonec budou kadeti nuceni čelit ostré zkoušce. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem tento díl viděl minule (2020), moc mě nenadchnul a dal jsem jen tři hvězdičky. Tentokrát (2024) mě oslovil mnohem víc a bavil jsem se celou dobu. Už nevím, co mi předtím tak vadilo. Napínavý díl plný zvratů, paranoia jede na plné obrátky, všechno je jen test. Strhující díl, u kterého jsem málem zapomněl dýchat. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E12S04E19 S03E09 ⤶ Poněkud překombinované. A celá ta dějová linka s kadety brzy vyprchá do ztracena. Jennifer Hailey tu vidíme podruhé a naposledy. Kevin Elliot se tu objevil prvně a uvidíme ho brzy ještě v jedné dvojepizodě, kde i přes silný příběh jeho postavy herecky moc nezazáří, a to bude vše. Carl Grogan si pak střihne jednu generickou roli ve Strážci na konci sezóny a bude po všem. Dobrým nápadem je použití in'tarů jako cvičných zbraní. ⤷ S05E15E14 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi najslabšia epizóda série. Výcvik kadetov je nezaujímavý a veľakrát nelogický. Viackrát som sa musel pozrieť do plafónu, či to scenáristi mysleli vážne. Naviac, opäť s tou nesymatickou a šerednou blonckou - kadetkou Haleyovou. Záver bol síce akčný, ale bohužiaľ aj dosť nelogický. Krok vedľa. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama