Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojáci SGC zadrží mladého chlapce. Tvrdí o sobě, že je Jack O'Neill. Když se ho zeptají, jak se mu to stalo, tvrdí, že neví. Prý se tak probudil. Když jim řekne, co o nich ví, uvěří mu. Společně s Danielem, Sam a Teal'cem prohledají jeho dům. Tam Jack prožije vizi, kde uvidí nějakého asgarda. Daniel a Teal'c zjistí, že několik lidí po USA prožili stejný zážitek. Rozhodnou se to prošetřit. (Varan)

(více)

Recenze (12)

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má oblíbená epizoda, jedna z nejlepších z celé sedmé sezóny. Michael Welch v roli mladého Jacka O’Neilla je naprosto skvělý - dokonale odpozoroval gesta a sarkastické poznámky svého staršího protějšku a setkání obou Jacků patří k nejlepším momentům celé epizody. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asgardi zase úřadujou.... a stojí to za to LULW. Vtipnej a dost divnej díl. Bejt jím, tak budu radši jako nejmladší člen SG-C nebo přímo SG-1, nebo bych žil na Asgardu a pomáhal jim špatnejma nápadama třeba :D Každopádně Thor má vždycky super timing, to žeru! Mladej Jack byl supr, ale tady bych řekl, že se vyjevila jeho povaha víc na povrch. Je na všechny věčně hnusnej a má prostě ten svůj humor, kterej je v podání tohohle věku dost urážlivej + ty ksichty XD ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E02S02E15 ⤶ Asi nutně potřebuji spin-off s mladým Jackem na střední :D. Michael Welch v roli Jacka O'Neila je dokonalý a měl jsem chvíli obavu, že když se setkají, tak vesmír imploduje pod náporem hlášek. Loki pracuje za hranou asghardské etiky a podíváme se jak asi vypadalo to studování lidské rasy, o kterém se kdysi zmínil Jackovi jeden asghardský muž na jejich domovské planetě. ⤷ E04 ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se setkáváme s Thorovým bratrem trošičku jinak než je nastíněné v Avengers. :) Řešíme morální dilema klonování, přirovnání k mytologické nepravosti a v neposlední řadě taky výborný herecký výkon Michaela Welshe v roli mladého O'Neilla. :) Krásně pochytil všechna Andersonova gesta, mimiku a fakt jsem mu od počátku postavu věřil. :) ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mých oblíbených epizod ze 7. série, hlavně díky slušnému hereckému výkonu mladého O'Neilla. Taky celý nápad s mimozemskými únosy ze strany Asgardů je zajímavě vložen do seriálového univerza, v 5. řadě byli naťuknuty problémy Asgardů s reprodukcí a tady vidíme, jak se to snaží řešit trochu více bezskrupulózní zástupci jejich rasy. Humor mi tady nevadil, i když někdy byl až moc na úkor stanovených charakterů (briefing Carterové s piloty). ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama