Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danielovi se začne zdát o Sáře Gardnerové (bývalé spolupracovnici, do které se v epizodě Kletba dostal symbiont Usireva). Tyto sny mají jednoduché vysvětlení – Sára se každou noc vkrade do Danielova bytu a napojí se na jeho myšlenky. Chce zjistit, o čem se zmiňuje jakási tabulka z Maroka. Podle všeho je ta tabulka 10 tisíc let stará. Sam tráví svůj volný čas s Petem. Je tu však jeden háček, nesmí mluvit o ničem z SGC. Přesto si spolu můžou udělat hezký večer. (Varan)

(více)

Recenze (10)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carterová i Jackson si nájdu frajerov, aj keď Jackson iba vo sne. Rozohrá sa trochu romantické divadlo, v ktorom však nechýba humor - najlepší je ten vo výťahu medzi O'Neillom a Carterovou. Záver končí až prílišným happyendom. Prekvapilo to, aby namiesto nejakého vymazania pamäte milenca Carterovej mu boli prezradené všetci top secret záležitosti okolo brány. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Půlka epizody byla skvělá, a to dořešení zápletky s Usirevem. Plowman zobrazila jednoho z nejlepších Goa'uldů celé série a ani v téhle epizodě nezklamala. Užíval jsem si každou její scénu, každé její gesto. Kvituju kladně i fakt, že pro její postavu to nakonec dopadlo happyendem, alespoň někoho ze svých blízkých Daniel zachránil, jen ji mohli ještě někdy přivést zpátky nebo ji alespoň zmínit. Druhá půlka epizody s novým přítelem Carterové mě však ani trochu nezaujala, naopak to zavánělo telenovelou a charakter Carterové jsem místy vůbec nepoznával. Stejně tak mi uniká fakt, proč by nějaký obyčejný polda získal plný přístup k nejstřeženějšímu tajemství Země. Proto, že randí s někým z programu? Neměly by pak milostné zájmy všech členů SGC dostat stejnou informaci, aby to bylo fér? ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E14S01E03S04E13 ⤶ Sam od Zrovnoprávnění hodně změnila názor na dámské šaty :). Vrcholí tu dějový oblouk z Grace a ukazuje se, jak moc transformační zážitek to pro ni byl. Došlo jí, že by si měla dovolit začít být šťastná. A hned na začátku vztahu Pete málem umře, je mu po tom co viděl udělena prověrka (docela klika, narazit napoprvé na někoho, komu může být udělena, co?) a zjistí co Sam doopravdy dělá. Mezitím se Danielovi vrátí bejvalka, chytnou ji a dostanou z ní hada. Daniel se asi díky Usirevovi posunul v hledání ztraceného města Antiků. Ale proč už se po záchraně Sára v seriálu neobjeví, když na ní Danielovi tolik záleželo? Všichni ostatní členové SG-1 mají nebo budou mít nějaké partnery a Daniel nic? V Kletbě se zdálo, že se k sobě docela mají. ⤷ E16 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama