Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rya'c se zamiloval do Kar'yn (ze skupiny bojovnic, které vede Ishta). Teal'c je z toho celý pryč. Ishta prosí SGC o pomoc. Moloc totiž odhalil tábor bojovnic a má tam namířeno. Jack pozve Ishtu a její lidi na SGC, aby zůstali, dokud se situace neuklidní. Ishta a Teal'c zamíří zpět na planetu bojovnic. Setkají se tam s jaffským odporem. Během jejich setkání je napadnou Molocovi muži. Přežijí jen Ishta, Teal'c a Aron, a jejich zásoba tretoninu dochází. (Varan)

(více)

Recenze (11)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaza tie vzpurné Amazonky. Mohla to byť dobrá epizóda, keby sa v nej nenapchali také veci ako svatba Rayaka, ďalšie nudné konverzovačky medzi ním a Tealcom, či sklamal rodinu, prečo odišiel, kto je na koho hrdý a podobná vata. Aspoňže záver na cudzej planéte je akčný. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E08Teď chápu, proč se to nacvičuje předem. Brigádní generál O'Neill z Minnesoty poskytne azyl bojovnicím z Hak'tylu (a koňům a bůhví jakým dalším domácím zvířatům). Jejich planeta čelí útoku Moloca. Rya'c se má v SGC oženit. Jde o poslední ze tří epizod, které si na tělo napsal Christopher Judge. Ten si bere hodně prostoru v boji proti Molocovi na Hak'tylu, kde zachraňuje svou lásku. Je tam i cool scéna, kdy zabíjí Molocovy Jaffy obouručně spojenými tyčovými zbraněmi, nijak nekrytý. A nikdo ho k překvapení všech netrefí. Moloc je mrtvý, ať žije Ba'al. A očividně není nutné lpět na všech jaffských tradicích a je na místě jistá revize. Milujte se a bojujte jako bojovníci, ale ne mezi sebou. ⤷ E10 ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snaha o humornější epizodu s Jaffy, která se moc nepovedla. Istha je sice celkem sympatický charakter, i když jí tu nenapsali úplně nejlépe, Rya'c mi nevadí když bojuje s Goa'uldy, ale jeho svatbu jsem vidět nemuset (když je navíc braná dost povrchně, je nastíněn konflikt s nevěstou, ale pak se najednou berou bez vyřešení rozporů), Teal'c se tu chová poměrně arogantně (najednou kritizuje Isthu, že nechce zabít všechny Goa'uldy, přitom SGC to dělá roky). Linie se "zrádným" Jaffou a boj s Molochem (zase jeden z typických přehrávajících Goa'uldů, to jsme už chvíli neviděli) to trochu vylepšují alespoň na ten průměr. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mi připadal nějaký slabší. Začátek vypadal slibně, ale od momentu, kdy začala jaffská výprava, tak mě to moc nebavilo. Hlavně Išta se tu teda moc nepředvedla. A Rajak by taky zasloužil nakopat - jeho postava je snad ta nejméně sympatická v celém seriálu. A to jsem si myslel, že už dospěl... no nic. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama