Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tok'rové kdysi přemístili Maybournea na málo vyspělou planetu. Aby nepadl do goa'uldských rukou, vyráží ho SG-1 vyzvednout a přivést zpět na SGC. U brány je čekají ozbrojení místní. Ti je zavedou za králem Arkanem. Král Arkan není nikdo jiný, než sám Maybourne. Takže odvést ho pryč bude těžší, něž se zdálo. (Varan)

Recenze (12)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E12 ⤶ V poslední jeho epizodě se z Maybourna stane klaďas a… král Arkan. Na planetě, kde nějaký Antik nechal vyryté záznamy toho co se stane a jednu malou loďku, která rychle a snadno dokáže zničit mateřskou loď. Měla to být záchranná mise, aby nepadl do rukou Áresovi, ale nakonec se ukázalo, že to dopadlo přesně podle proroctví. Navíc, brigádní generál O’Neil se vrací do akce! Sakra, tohle mi chybělo! Trošku se to začne komplikovat, až s tou lodí budou v budoucnu cestovat časem. ⤷ E14 ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra, já ty Jumpery miluju! Další Goa'uld na seznamu mrtvejch falešnejch bohů., to je Árés. Mohli s tim aspoň na Zemi odletět, když už to uměl řídit. Super silné střely schopné zničit Goa'uldskou mateřskou loď na 2 rány, tomu říkám rekord. Tohle by na Zemi chtěli všichni, no a to ani ještě neví, co to všechno umí. Štíty, střely, zadávávací panel, maskování, cestování časem, meziplanetární cestování, co ještě chcete?! Jasně....Jacka jak říká "Sakra, tohle mi chybělo!" :D ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama