Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dwight (Nick Baldasare), pacient psychiatrického ústavu, si jednoho dne usmyslí, že už je vyléčen a začne vymýšlet plán útěku. Ten se mu podaří a úspěšně se dokáže zařadit do společnosti. Jenže na svobodě ho začínají pronásledovat znepokojující vize, které ho postupně přivádějí k ještě většímu šílenství. Dwight se tak musí rozhodnout, zda se nechá znovu zavřít do psychiatrického ústavu, nebo podstoupí riziko úplného zbláznění. (Hernycztek)

(více)

Recenze (3)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ja tomu chtěl dát šanci, chtěl jsem ten film vnímat, vžít se do něj a prostě.. TO NEŠLO! co z toho vzešlo byl naprostej, nesmyslnej shit. Já fakt nevědel o co tam kurva šlo, při bitce s hl.hrdinou a tim detektivem jsem se musel smát, masky jak z roku 80 mi nevadily ale kvalita filmu taky jak z 80tek.. to vypadalo jak kdyby to někdo natočil v osmdesátých letech a nemělo to radši vubec vzniknout a pak to režisér někde našel pohřbený v asvaltu jak jumanji a vydal to.. omyl film. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Nebojím se říct, že tohle je zatím to nejhorší, co jsem tento rok viděl. Aby mě nějaký film po celou dobu sledování tak štval, se mi dlouho nestalo. Nevím jestli nebyl režisér při smyslech nebo si z diváků chtěl udělat srandu, ale aby takováhle kravina, bez špetky sebeúcty měla dvě hodiny? Téměř celý film je v doprovodu protivné hudby, je tam neskutečně prapodivných věcí, především celý děj, ve kterém jsem se ani na chvíli nechytil. Nevěděl jsem co je skutečnost, co sen, co flashback, prostě absolutní chaos. Způsob jakým je to pojaté, kdy skoro celý film vypráví hlavní postava o tom, co se mu děje/dělo, tomu na kráse nepřidal. Nerad dávám odpady, ale tu jednu hvězdu si film musí něčím zasloužit, tady ji uděluji jen a jen za masky, které vypadaly hororově, ale zbytek je od A do Z hrůza! S čistým svědomím můžu poradit, abyste si to nepouštěli, jsou-li vám cenné 2 hodiny času. ()

Reklama

Reklama