Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se naštve a potřebuje se uklidnit nějakým pořádně nezdravým jídlem. Ale když dorazí do Krusty Burgera, zjišťuje, že z menu zmizelo cokoli s masem a zůstala jedině veganská jídla. Co je ještě horší, ostatní fast foody ve městě jsou na tom úplně stejně! Homer zoufale jezdí po městě, až narazí na starý zrezivělý přívěs, kde prodávají hotdogy. Je to tady mastné, špinavé a nechutné. Přesně, jak to má Homer rád. Následně se dozvídá, že to jsou hotdogy jeho mládí, které stály na samém začátku jeho nezdravého stravování. Líza se mezitím snaží zachránit školní rádio, kde se všichni kromě ní začali chovat nějak podivně. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě velmi milé překvapení, po tom, co jsem v červnu viděl několik nových dílů z této série jsem z nich byl zklamán, ale tento byl dobrý. I když si pořád nemůžu zvyknout na některé nové dabéry. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer a hotdogy, to ide k sebe ako údené a chren. No a koho by prekvapilo, že tomuto delikátnemu jedlu Homer prepadol už v rannom detstve. Konkrétne išlo o jeden špeciálny fast food doslova na kolečkách, o ktorý má ale zrazu záujem veľký konglomerát. Táto epizóda rozhodne poteší a pobaví, ale niekde vnútri cítite, že pred desiatimi rokmi by to bolo o triedu lepšie. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama