Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (320)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, ale ona je to pravda. Vskutku je to tak strašné, jak se povídá. Slyi, proč jsi do toho omg lezl. Neskutečně lajdácky odvyprávěné a zrežírované pokračování, které sice zaujme designem high tech věznice, ale po chvíli divák zjišťuje, že je to celé nebetyčná kravina s otravně rozlítanou kamerou, snažící se zakrýt nulovou bojovou choreografii a laciné triky. Sly se tam objeví jen jako cameo a hlavní postavy jsou všechny tak nějak stejné, takže jsem do konce vůbec netušil, kdo je kdo. A největší gól je, že to asi chtěj dojit dál, protože to končí (obdobně laciným) cliffhangerem. Hvězdu za stylový elektronický soundtrack. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem peklo všech pekel, takže nakonec jsem vlastně "příjemně" překvapen, protože jsem u toho kupodivu vůbec netrpěl. Což ale samozřejmě neznamená, že to není zbytečné a nedůstojné pokračování, které působí spíš jako hodně levný pilot filmem inspirovaného seriálu (na nějž bych na 99 % nekoukal) a které může "machrovat" leda tak obsazením - které je tu ale opravdu jen na ozdobu. Odfláklá direct-to-video šmíra, která se neměla nikdy dostat do kin. 30 % ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak i já jako velký fanda Sylvestra Stallona jsem se podíval na druhý plán útěku :-) .No,tak za prve,začnu trochu ze široka.Když bylo jasné,že se točí druhý díl a zároveň pak hned i třetí,tak jsem se těšil a i když mě mrzela absence Arnolda,tak přesto jsem si říkal,že by to nemuselo být špatné.Ok.Po té přišla zpráva,že filmy se natáčel myslím jen pár dní a to samé třetí,tak to mě trochu zarazilo,ale na druhou stranu vše nemusí trvat kdo ví jak dlouho aby to bylo kvalitní,jsou i výjímky.A teď už k hodnocení filmu samotného.Než jsem si to pustil tak mě docela zarazilo zdejší hodnocení a to samé na imdb a komentáře typu-Stallona jako začíná být něco co Seagal,tedy hvězda co už hraje v hodně béčkových spíš céčkových nebo možná někdy i zetkových filmech :-) .I tak jsem byl zvědavý jaké to bude a musím konstatovat i když možná ne úplně objektivně jako fanda Slye,ale co je objektivní,pořád je to jen můj názor,možná to není objektivní k lidem co váhají jestli si to pustit a nejsou přímo fanoušci tohoto akčního hrdiny.Po příběhové stránce si myslím,že film je napsán dobře a je znát,že to psal autor scénáře k jedničce,jen možná bych udělal stopáž o trochu delší,protože někdy my to přišlo takové usekneté a moc zkratkovité,ale zase film parádně plyne.Co se týče akce,tak si myslím,že souboje jsou na dobré úrovni a i Stallona tu má ,sice ne tolik výraznou,ale má bitku.Takže doteď je to dobré.Co je pro mě mínus,tak to je menší stopáž právě pro Stallona a Bautistu i když se plakát a celková prezentace tváří ,že jsou ty hlavní,ano chápu,je to marketing a zároveň film zafinancovala čínská strana.Takže ,to alespoň kvůli tomu nějak beru,ale i tak je to škoda.Celkově tedy musím říct,že ty co tu vidí to aktuální hodnocení pod čtyřicent procent a přečtou si v komentářích něco o podobě s aktuální tvorbou Seagala,tak to fakt ne a nebojte se,tohle je proti filmům se Stevenem mega hit.Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdami,ale budu spravedlivý a za někdy moc velkou zkratkovitost a menší stopáž pro Stallona(což kdyby film byl film o čtvrt hodiny delší tak by to filmu i samotného Slyovi slušelo víc a dal bych ten čas hlavně jemu) dávám celkově 65 % a tři hvězdy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli se tu rozčiluju nad schválně se třesoucími ručními kamerami všelijakých kameramanských retardů, ale oproti kameře v téhle ptákovině jsou ostatní skákající kamery většinou klidné a meditativní skoro jako u Tarkovského. Vskutku extrémně hrůzný pseudokameramanský výkon mi spolehlivě přehlušil veškeré ostatní dojmy z tohohle jinak obstojného mozkového klystýru. Takže i když jeho děj už není tak třeskutě trapný a blbý jako v jedničce a je jen sympaticky blbý, i když má Sly parádně brunátnou držku, i když mě pobavil impozantní neanderthálec Bautista skládající za pár vteřin rubikovku a předstírající že umí používat noťas, i když mě nechtěně pobavil jeden vylízaný negerský rapper hrající computerového specialistu, i když jeden čínský ouřezek předvedl dost sympatický výkon, nebo i když je námět a scénář neodolatelně praštěný jako u mých oblíbených podřadných videobéček, nestačí mi to kvůli nekoukatelnému obrazu ani na průměr. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kinematografickú obec už dlho trápila otázka - kto je lepší herec? Sylvester Stallone alebo 50 cent? Tento neľútostný súboj bol v tomto filme rozhodnutý. Obaja urputne bojovali za použitia tých najtuhších výrazov. Nakoniec s minimálnou prevahou predsa len vyhráva dedo Sylvester. Jeho rigidný zovňajšok je značnou mierou totiž chybou plastického chirurga, keď mu pre rokmi vpichol sloniu dávku botoxu. Na druhej strane sa skrachovaný raper nemá na čo vyhovoriť. A hlavne by mal vysvetliť jednu otázku - prečo v každom filme hrá primáta? ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)

Reklama

Reklama