Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych s klukama točil film, taky by se mi líbilo zavřít Shay Mitchellovou někde v podzemí na pitevně a nutit ji tam předstírat vyzívavě vystrašenou. Jenom doufám, že by mně došlo, jakou blbost jsme to ve finále udělali a nikdy bych po nikom nechtěl, aby tohle kdekoli produkoval. Kdo se u tohohle leknul, tomu se muselo zdát něco fakt příšernýho... (Vancouver, Kanada) ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mi přišla celkem zajímavá, nicméně druhá část přinesla laciné lekačky, které už moc dobře nefungovali a celé to působilo trošku obšlehnutě. To, že tam dívka, která se stala obětí posednutí démonem leze všude možně jak opice, vůbec nevypadalo teda dobře a zkazilo mi to celkový dojem. Shay Mitchell byla skvělá, ovšem role psychicky nevyrovnané policistky se dala využít trochu lépe, jelikož mi přišlo, že ji hrozně brzo každý uvěřil, že se v té márnici děje něco zvláštního.Prostředí bylo také trochu znepokujující a nahánělo hrůzu samo o sobě, při představě, že bych tam měla 8 hodin trčet sama. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Díky prostředí, sympatickým hercům a slušným vizuálním efektům se Ve spárech ďábla vykřesal z průměru na o jednu příčku výše. Jako celek však nic zajímavého nepřináší a hororový fajnšmekr by se mohl i nudit. Já sice zbožňuju horory, ale nejsem ani tak náročný a ani  tak zběhlý, abych se za fajnšmekra považoval. Tudíž musím uznat, že film temnou a místy napínavou atmošku měl, a proto si aspoň tři hvězdy zaslouží. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po silnejšom začiatku tá kvalita pomerne rýchlo klesne pod tú imaginárnu hladinu. Je dané prostredie a aj príbeh dokáže udržať pozornosť diváka – ale všetko je na hrane. Priemerné herecké výkony. Príliš jednoduchý záver. Veľmi malá rola per S. Katic, za čo je škoda. Osobné hodnotenie: 68% (***) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Horory z prostredia nemocníc a obzvlášť márnice môžem. Possession of Hannah Grace (znovu musím doceniť "fantastický" český preklad Ve spárech ďábla) je však o triedu slabší od Autopsy of Jane Doe, ktorý je podľa mňa vrcholom v danom subžánri. Vďaka sympatickej hlavnej hrdinke, produkčnému zázemiu kinofilmu a pár atmosferickým momentom však na jedno pozretie neurazí, aj keď vyslovene vidieť ho asi nemusíte... Priemer a 55%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)
  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama