Reklama

Reklama

Černý zpěvák nepřináší jen líbeznou píseň, ale i bolestivou smrt. Studenti usedající do univerzitních lavic netuší, že se nad nimi snáší temný tón jeho smrtelné ukolébavky. Jako přízrak univerzity tiše prochází učebnami i kolejemi. Jeho repertoár tvoří bolest, krev, agónie a řev umírajících obětí. Kdo se však skrývá za jeho maskou? Jaké jsou jeho skutečné motivy? Proč vraždí v pravidelných intervalech? Proč své oběti brutálně zohaví? Jedná se o zlo sahající až do šestnáctého století, nebo se v černém hábitu skrývá úchylný vrah? Nevíte? Měli byste... Protože - nevědomost zabíjí! (Vapet Production)

(více)

Recenze (42)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

"Přízrak univerzity" stojí za vidění hlavně kvůli prostředí ve kterém se odehrává, sympatickým děvčatům a v neposlední řadě kvůli scéně která odrovnala kolegu Obituse :-)) . Ta už ovšem byla součástí možná největší slabiny snímku - nesmyslně (a doslova) přepáleného závěru, ve kterém dostává logika řádně zabrat a který občasná hluchá místa v předchozím ději už divákovi stejně nevynahradí. Ale celkem vzato, na průměr to stačí... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

ANATÓMIA+TEMNÁ LEGENDA Celkom zaujímavá španielska vyvražďovačka. Mordy nie sú síce nijak výnimočné, ale odsýpa to pomerne ľahko, erotických scén je dosť, krvi tiež... Miestami prekvapivý čierny humor tiež poteší... Filmík dokázal vytvoriť celkom solídnu atmosféru a maskovaný zabiják pôsobí dostatočne zaujímavo, aby nezanikol v súčasnom kvante killerov... ()

Reklama

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní vraždu v kapli jsem si pustil dvakrát, abych se přesvědčil, jestli to tvůrci myslí vážně... bohužel mysleli. A vůbec, vyvraždovačkám s maskovaným vrahem, který své oběti bodá nožem a bodá a bodá a pak pro změnu zase bodá a jestli ho nezabili, tak bodá dodnes už dávno odzvonilo. Dokud někdo nepříjde s oživením (jako to udělal Vřískot 1), budu tomuhle typu hororu solit odpad ostošest. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že když evropani a evropanky chtějí, i oni umí dobrej horor. Částečně vynalézavé vraždy, rozvinutý příběh včetně různých odboček, vcelku budované napětí, nezvykle soft porno scéna, když postarší policajt odstřeloval jako na běžícím pásu zpěváky v masce, i jsem mu držel palce, zajímaví herci a herečky (ve tváři nijak výrazná hlavní hrdinka překvapuje úžasným tělem a poměrně dobrým hereckým výkonem). Prudily mě na filmu jen dvě věci - digitálně dodělávaný oheň, což se opravdu moc nepovedlo, a ne zcela realistické využívání internetu, ale což, to by se dalo i přežít. Celkově vzato, docela slušnej výkon. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Děti učte se nebo by se mohl objevit fantóm v černém mondůru a z největšího propadlíka udělat odpadlíka. Totálně tuhého odpadlíka. Černej zpěvák musel být prvotřídní šprt a svou univerzitu milovat, jelikož jak někdo nemá dobrej průměr je s ním ámen. Vše to vyšetřuje mladej detektiv a tomu do očka padla naše hlavní hrdinka Alex, která kromě toho, že je sexy, dokáže také solidně nakopávat zadky a to detektiva dle všeho tuze rajcuje. Černého zpěváka zase rajcuje kuchat blbouny, takže mrtvoly se nám kupí na hromadu, v půlce filmu nejdéle Vám už musí dojít kdo černej bard je a při finálním odhalení (identity vraha ne odhození svršků) se tak můžete uznale poplácávat po rameni, že jste to rozlouskli dřív než ten detektiv. Pohodová španělská jednohubka. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama