Reklama

Reklama

Attack of the 50 Foot Woman

  • USA Attack of the 50 Ft. Woman
Trailer

Obsahy(1)

Nancy je slávna multimilionárka, žijúca na vidieku so svojím milovaným manželom Harrym. Je však nešťastná, pretože Harry je s ňou iba pre peniaze a po večeroch záletuje v miestnych baroch. Ale Nancy sa dočká dňa, keď bude Harry len jej. Raz totiž na poľnej ceste narazí na veľkú bielu mimozemskú bublinu, z ktorej vystúpi "e.t.-obor" a obdaruje ju nadživotnými schopnosťami. (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Aby byl pokoj od všech feministek, tak se po obřím muži musel natočit samozřejmě i film o obří ženě. Do hlavní role byla obsazená pohledná Allison Hayes, která byla taky nakonec tím jediným na co se tu dalo pořádně dívat. Škoda že umřela relativně mladá. Hodně pocukrovaný scénář nám zpočátku nenabídne nic jiného než manželskou krizi, bílou kouli a nezáživný děj. Nemám rád zbytečné natahování a tak jsem u toho místy i usínal. Bohužel jsem stejně nepřišel o atrakci největší a to umělou ruku a směšné triky. Vymlouvat se na dobu vzniku je bezpředmětné, protože znám i několik mnohem kvalitnějších starších snímků. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Stále sa nedokážem preniesť cez zavádzajúce názvy, ktorých je v hollywoodskej histórii nespočítateľné množstvo. Nechcem spoilerovať, ale ten útok ( ATTACK ) si ,,užijete,, posledných 5 minút a vlastne celú ´´obriu ženu´´ ( 50 FOOT WOMAN ), posledných 10 min. Myslím, že to muselo štvať už vtedajších divákov. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

No nečakal som moc, iba priemer, ale po zhliadnutí musím skonštatovať, že som ho poriadne precenil. 50 stôp vysoká ženská sa objaví až v závere filmu, to som aj očakával, ale tie efekty sú aj na tú dobu (koniec 50tych rokov), na dosť slabej úrovni. Jednu hviezdičku som dal za nápad z ktorého mohli tvorcovia vyťažiť oveľa viac. To sa však nestalo a tak skončil film 50 stôp v mínuse. Echt béčko, dnes už s kultovým štatútom. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu sice je asi nejlepší jeho plakát, ale i tak jsem se docela příjemně bavil. Nikomu jinému než fanouškům starých sci-fi ale nedoporučuji, mohli byste zažít šok z šíleného mixu partnerského dramatu a monstr filmu, stejně tak z ultrašpatných triků. Na druhou stranu Attack... má slušné tempo a na nudu opravdu není čas. Guilty pleasure jak má být! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Monster movie, krížený s manželskou drámou? Prečo nie?! Attack of the 50 Foot Woman je natoľko uletený sci-fi brak, že nikdy neviete, čo sa bude diať o päť minút. A to je jeho najväčšie plus. Teda spolu s komickosťou, dosiahnutou tupými dialógmi a oficiálne najhoršími špeciálnymi efektami všetkých čias. Pokiaľ máte radi tento žáner, nemôžte prehlúpiť A pokiaľ ste zhodou okolností aj naštvaná feministka, zažijete vzkriesenie! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Nathan Juran chtěl být na výplatní pásce veden jako Nathan Hertz, protože nebyl spokojený s výslednou kvalitou snímku. (Dreadd)
  • Magazín Premiere zařadil filmový plakát k tomuto snímku na 8. místo mezi 25 nejlepších filmových plakátů všech dob. (Dreadd)
  • Bratři Woolnerové plánovali velkorozpočtové barevné pokračování, dokonce byla napsána konečná verze scénáře, film však nikdy nevzniknul. (Dreadd)

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama