Reklama

Reklama

Perfect World - Perfect podvod

Trailer

Obsahy(1)

Dokumentární film, v němž vystupují bývalé oběti "neziskového" podvodu firmy Perfect World, jež v Plzni provozovala kavárnu a jazykovou školu. Emoční vydírání, charitativní maskování a africké děti - to vše a mnohem více manželé Paškovi používali, aby klamali veřejnost a dřeli ze svých zaměstnanců kůži. Nyní se však jejich oběti rozhodly promluvit. (Jakub.Sobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

BadassX odpad!

všechny recenze uživatele

Drastické, pobuřující, alarmující, dojemné a dech beroucí výpovědi drasticky zneužitých dětí. Po tomto odhalení pana Jakuba MOORA Sobka pro mě už svět nebude nikdy stejný….  Závěrem: Sobku už nikdy, NIKDY, nic nenatáčej… 😉 ()

eplunie 

všechny recenze uživatele

Možná je tohle dílko forma ventilace nějaké frustrace, nicméně dokument s přidanou hodnotou ne-e. Alespoň kousek objektivního / vnějšího pohledu na věc by byl fajn. (Vůbec nezmiňuju kvalitu anonymizace - jako vtípek dobrý) ()

Reklama

Pejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ten "dokument" a myslím si, že i na amatérské poměry je to dost velká sračka. Žalovatelná z mnoha důvodů. ať už autorská práva, zveřejnění interních dokumentů či pomluvy. Filmařsky totální ubohost, střih udělanej v malování, milion překlepů a gramatických chyb a Sobek neni schopnej ani pořádně udělat nápis "Censored". Fakt bych s váma rád dělal anonymní rozhovor, když je 10 vteřin vidět do ksichtu, good job. K tomu navíc podsouvané odpovědi formou špatně položených otázek. Kromě rozhovorů jenom obyčejná replikace youtube klipů. Výpoveď Aničky je tak tupá, že vypadá, jako kdyby byla schopná naletět i agentovi na gauč castingu. Moc jsem taky nepochopil, jak někdo, kdo dělá na černo, beze smlouvy, se tim ještě může chlubit, popřípadě očekávat, že dostane výpověď. Jděte dělat do OVB. Pokud budete chtít příště dělat něco podobnýho doporučuju minimálně konzultaci s právníkem a spolupráci s někym, kdo ví, co znamená slovo dokument. Jak může být něco takového, co evidentně porušuje autorská práva na csfd? Co se týče kauzy samotné nejsem žádnej Paškovejch fanda, a myslím si, že ke svinstvům, ne-li podvodům, tam docházelo. P. S. Režisér ještě nemá vyplněnou biografii, možná by se dalo použít něco odtud: http://www.reflex.cz/clanek/komentare/43550/takovi-normalni-blbecci-kdo-jsou-lide-kteri-urazeji-pamatku-nevinnych-obeti-terorismu.html ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Manželé Paškovi stále ještě provozují jazykovou školu „se srdcem“, která funguje podle stejného vzorce. (Jakub.Sobek)
  • V březnu 2017 vyšlo pokračování s názvem Perfect World - Zcela čistá mysl, kde bylo zveřejněno dalších 10 výpovědí od bývalých zaměstnanců, zvláště z jazykové školy manželů Paškových. (Jakub.Sobek)

Reklama

Reklama