Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Paul pátrají po zločinci Magnusu Bischoffovi, který spolu se svým otcem obchodoval s drogami. Teď starý Bischoff sedí ve vězení, ze kterého už nevyjde. Magnuse se zatím dopadnout nepodařilo. Policisté věří, že bude určitě pátrat po 15 milionech euro, které jeho otec někde ukryl. Vyšetřování se nečekaně protne s případem Paulova otce Klause, majitele autodílny. Bischoff se svými lidmi ho unese, protože je starousedlík a může jim pomoct najít úkryt s penězi. Zločinci ale nepočítali s tím, že Paulův otec trpí těžkou stařeckou demencí a bez svého syna si na hledané místo nevzpomene. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív někdo ukradne Paulovu Cobru veterána z dílny a nakonec zastřelí Paulova otce Klause, byť už byl chudák dementní, ale v dílně s auty to pořád uměl. To zajímavé je, že se tu na konci Semir zase znovu žení s tou svou stihačkou. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po stopách otce - Popis epizody: Paulův otec byl zadržen zločineckým gangem a má pomoci s jeho dobrou znalosti místního prostředí, avšak jeho paměť má pokračující progresivní demenci a obrovské výpadky paměti. - 75%. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama