Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 7 (2003) (série)


South Park je teplej (S07E08)

(epizoda)
  • USA South Park Is Gay

Obsahy(1)

Kvůli 'Queer Eye for the Straight Guy' zachvátí metrosexuální móda South Park. (TV Prima)

Recenze (6)

Mangano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krapet nudné a nicneříkající. Je vidět, že jsou společenská témata, o kterých tvůrci v obecné rovině nic nevědí a nemají k nim co zajímavého říci, ale přesto se do nich pouští, a to jen aby na danou problematiku ukázali světu svůj názor. I kdyby nějaká rádoby LGBTQIA+ propaganda existovala, jakože ne a je to jen výplod mysli brečících konzerv, že v televizi viděly homosexuála, tak komika založená na zesměšnění stereotypu o jakékoli menšině je neskutečně laciná a dementní. Pobaví to při jednom záběru na ospalého Mexičana opřeného o auto, ale založit na tom celou epizodu je jen lenost být kreativní a ve výsledku hrozná nuda. Tvůrci tak mimochodem skrze jiné mnohem povedenější díly pracující s nesmyslností stereotypu parodují sami sebe. Kapacita serií se dá určitě uměle naplňovat i jinak. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z tych najlepších epizóď ako svet a South Park zachvátila LGBT propaganda až taķ, že pán Garrison vysvetlil svetu že to uráža jeho vlastných ľudí, mužov zachváti metrosexualita a pravý lidé sa snažia ovládnuť svet...skvelý ironicky podtext. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Obchody Forever 16 a Marcy's sú jasným odkazom na Forever 21 a Macy's. (Real Tom Hardy)
  • Televízne seriály a relácie, ktoré vysiela fiktívna stanica HBC, boli v tomto prípade všetky skutočné. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama