Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 15 (2011) (série)


Královský pudink (S15E03)

(epizoda)
  • USA Royal Pudding

Obsahy(1)

Kanadská princezna je unesena z vlastní svatby a Ike je povolán, aby ji vystopoval. Jaká zrůda mohla spáchat takový zločin? (TV Prima)

Recenze (7)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát si za obeť vybrali autori seriálu kanaďanov a ich kráľovskú svadbu. Výsledkom je epizóda, ktorá je slabšia ako pesnička v podaní pani Broklowskej Blame Canada... ()

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole. Trey Parker nemá asi v pořádku své psychické zdraví a tak stvořil tuto splacáninu. Tady se mluvilo sprostě až to bylo ubohé a vůbec to do těch scén nepasovalo. Byla tam jenom jedna jediná vtipná scéna, a ta, když Scott vysvětloval proč se stal ko*otem. Ale aby někdo rval princezně z těla ruku, a pak si jí zarážel do zadku, a vypadá jako kdyby si chtěl na tom robit dobře!???!!! Až na jednu scénu jsem se vůbec nezasmál. Tohle je čistá ubohost. Takže odpad! ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta svatební hudba je Pomp and Circumstance. Jednou jsem jí slyšel v nákupním centru a hned se mi vybavila svatba, ale roky jsem nemohl přijít na to jaká. Až po letech když jsem tenhle díl viděl znovu ... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (12)

  • V epizóde je možné vidieť aj postavy podobajúce sa na Bryana Adamsa a Coreyho Harta a tiež členov kapely Rush. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama