Reklama

Reklama

Lost Boy

(festivalový název)
  • Nizozemsko Lost Boy
Krátkometrážní / Sci-Fi
Nizozemsko, 2016, 9 min

Obsahy(1)

Rok neznámý. Populace žádná. Vítejte v LOST BOY. (Future Gate)

Recenze (5)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Neznámý rok, populace nula, o nic méně známý holandský Thorp(édo) a jeho naopak vůbec ne nulový festshort.. Plnotučné scifi s vytuněným Geordim La Forgem..;) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Pokud bych tady hodnotil trailery, tak bych se nebránil dát tomuto akčnímu scifi kraťasu za svou atmosféru, kvalitní zpracování a vizualizaci opravdu vysokou stránku, jenže od tohoto žánru očekávám i nějaký příběh a pochopení, a to tu není. Není jasné vlastně vůbec nic a je to pouhopouhá pociťovka, která vypadá spíš jako výsek z nějakého filmu. Chápu vyšší hodnocení některých diváků a doufám, že díky mému komentáři pochopí i oni moje ;-). Pokud chcete tak si ho můžete prohlédnout přímo tady[ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vizuál to má skvělý, ale nic víc v tom není, žádný příběh (ačkoli se tváří, že tam je, ale není tam nic naznačeno, tudíž nepředpokládám, že by v tom režiséři nějaký děj chtěli), ani atmosféra na mě nezapůsobila. Prostě jenom hra na vizuál, ale obsah žádný. 2* ()

Reklama

Reklama