Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross a Monika budou slavit den Díkuvzdání společně, protože jejich rodiče někam odjíždějí. Phoebe se k nim přidává. Rachel chce jet lyžovat, ale nemá peníze na letenku. Přátelé se na její cestu tajně složí a Rachel je jim za jejich dárek moc vděčná. Joey si plánuje, že povečeří s rodinou, Chandler chce zůstat sám doma, protože svátek Díkuvzdání nemá rád. Plány Joeyho se rychle změnily. Nedávno pózoval pro reklamu, ale nevěděl, že jeho fotografije bude na plakátu varujícím před pohlavně přenosnými chorobami. Jeho rodina s ním odmítá večeřet. A tak zůstane u Moniky, která připravuje brambory na tři způsoby. Ross navštíví Carol a zjistí, že její partnerka Susan mluví k miminku. Okamžitě se rozhodne, že jako otec bude uplatňovat stejné právo. Když se Rachel chystá odjet na letiště, utrhne se při průvodu velký nafukovací pes a všichni se na to jdou podívat ze střechy... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto bola skutočne prvá komplexnejšia časť. 9/10. Monika a Joey počas večere na Deň vďakyvzdania rozlamujú tradične kosť (v tomto prípade sendvič), pričom ten, čo má väčšiu polovicu, si niečo praje. Joey vyhral. Phoebe: Oh! You have the bigger half. What'd you wish for? Joey: For the bigger half. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chandler: ..."I'm very thankful that all of your Thanksgivings sucked"...prvé spoločné Thanksgiving...výborná epizódka...(myslela som si, že to bude tá pamätná s moriakom na hlave😁) mňam Pumpkin Pie...ten úvod s Rachel bol tiež super "Rachel, Rachel sweatheart, you're a terrible, terrible waitress, really, really awful"... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Klidně prostři i pro mě. Celá rodina si myslí, že mám kapavku." Tak Joeyho reklama měla evidentně úspěch a já jsem škodolibý, takže mu to přeju. Pokec s embryem mě taky bavil, takže už zbývá jen konstatovat, že nemám rád svátky a tudíž si hodně rozumím s Chandlerem. A když už Monica dělá tolik příloh, tak bych si k tomu krocanovi dal dozlatova opečené hranolky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Když Rachel (Jennifer Aniston) odchází z bytu na letiště, lze zahlédnout pohybující se stín na dveřích. (Duoscop)
  • Přátelé si zabouchnou klíče a nemohou se dostat k Monice (Courteney Cox) do bytu. Jak je však několikrát zmíněno, dveře se nikdy nezamykají ani u jednoho bytu již roky. (A7X92)
  • V epizodě zazní píseň „Don't Stand So Close To Me“ od The Police. (Duoscop)

Reklama

Reklama