Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phoebin nevlastní bratr Frank se tajně oženil se starší přítelkyní Alicí. Nemůžou však spolu mít dítě, a to trochu kazí jejich novomanželské štěstí. Vážný problém intimního charakteru řeší Chandler s Kathy. Monika a Rachel se mu snaží poradit. Phoebe chce dát Frankovi a Alici neobvyklý dárek; po dohodě s lékařem jim nabízí, že odnosí jejich dítě. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Monica: (k Phoebe) Užs to slíbila? Phoebe: Prý si to mám zatím jen promyslet, ale... ale co je na tom k promýšlení. Chtěla bych jim dát největší dar, jaký člověk může druhýmu člověku dát. Chandler: Donosíš jim dítě a ještě jim dáš Sony Playstation? ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" A two. A one, two, three. A three. A five. A four. A three, two. Two. A two, four, six. Two, four, six. Four. Two. Two. Four, seven! Five, seven! Six, seven! Seven! Seven! Seven! Seven! Seven! Seven! Seven! Seven! Seven! And there you are. " ()

Galerie (1)

Zajímavosti (10)

  • V ďalších epizódach sa ukáže, že Chandler (Matthew Perry) sa bojí psov, ale nebojí sa psa, ktorého má v tejto epizóde Phoebe (Lisa Kudrow). (Pat.Ko)
  • Na začátku epizody se Matthew Perry (Chandler) přeřekl a místo „blue blazer back“ z něj vypadlo „blue blazer black“. Reakce ostatních herců byly natolik vtipné, že v epizodě zůstaly. (Kulmon)
  • Druhá po sebe idúca epizóda, keď Joey (Matt LeBlanc) dostane prácu po boku iného priateľa. Hneď v predchádzajúcej epizóde pracoval v reštaurácii u Moniky (Courteney Cox). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama