Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phoebe se od lékaře dozvídá, že je velmi pravděpodobné, že se jí narodí víc dětí. Frank s Alicí touto informací moc nadšeni nejsou. Joey s Chandlerem v televizi našli program s erotikou, za který nemusejí platit žádné zvláštní poplatky, a samozřejmě toho patřičně využívají. Ross řekne Emily před jejím odletem do Londýna, že se do ní zamiloval. Dokonce se později rozhodne, že za ní do Anglie přiletí. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Xpojntman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mít takovej kanál program je bezva, navíc je to poučný a pomahá to vzdělavaní. Vše se člověk přejí nebo tady překouká. Joye a Chandler jsou borci. Phoebe taky protože je moc plodná, jestli se to tak dá označit. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" I knew you loved her! You go to the airport and tell her. You'll probably catch her at the gate. You'll call her name and yell "l love you!" She'll say "l love you too!" Then you will have the most amazing kiss. Everyone at the gate will applaud. Then you two can sneak into the cockpit. Things will start to heat up. And then a stewardess comes in... I've been watching too much porn. " ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Když Monika (Courteney Cox) vypne zvuk u porna, jsou v českém dabingu stále slyšet vzdechy. (johnnymay)
  • Na tabuľke je nápis: „Klop, klop, kto je tam? PORNO!“ (Pat.Ko)

Reklama

Reklama