Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey se dlouho rozhoduje, koho ze svých přátel vezme na premiéru filmu, v němž hraje. Má jen dva lístky, nakonec se rozhodne vzít Chandlera. Ten ale při promítání tvrdě usne a propásne Joeyho na filmovém plátně. Rachel má přesně stanovený termín porodu, ale miminko s cestou na svět poněkud otálí. Lékařka jí doporučí pro urychlení porodu řadu triků, mimo jiné také sex, který by prý pomohl nejvíc. Šokovaný Ross na něco podobného ale nechce za žádnou cenu přistoupit. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • S ohľadom na nájomné za byt v newyorskej oblasti v tej dobe, jedlo pre jedného dospelého a iné špecifické výdavky, fórum na reddite (r/theydidthemath) odhadlo, koľko Joey (Matt LeBlanc) skutočne dlží Chandlerovi (Matthew Perry) do tohto momentu v seriáli, a to sumu vo výške 114,260 dolárov. (Pat.Ko)
  • Ben Shephard, britský televízny moderátor sa objaví v nevýznamnej cameo úlohe ako muž s mikrofónom na Joeyho (Matt LeBlanc) premiére. Shephard bol na natáčaní prítomný, aby predstavil "behind-the-scenes" reportáž pre GMTV. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama