Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phoebe slaví s přáteli své narozeniny. Zatímco oslavenkyně a Joey už dávno sedí v restauraci, ostatní se zpozdili. Chandler s Monikou řeší manželský spor a Rachel nechce nechat doma malou Emmu s matkou Rosse Judy. Když přátelé po dlouhé době do restaurace konečně přijdou, Phoebe zmizí na rande s Mikem. Rachel s Rossem se vracejí za svou dcerkou a Chandler s Monikou také spěchají domů, moc rádi by si už také založili vlastní rodinu. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Emma je zabouchlá v bytě) Rachel: Tak dělej něco, vyraž dveře. Ross: Rád bych, ale trpím na modřiny. Rachel: Co když vyskočí z postýlky? Ross: Hlavičku nezvedne, ale skákat umí! Rachel: Nechala jsem zapnutou troubu! Ross: Od devádesátýhošestýho nevaříš! Rachel: Nechala jsem puštěnou vodu! Ross: V klidu, nenechala jsi ji puštěnou! Rachel: Nechala jsem otevřený okno, co když tam vlítne pták?! Ross: No jo máš pravdu, něco slyšim! Holub. Ne orel! Dosedl na sporák a hned vzplanul! Malá, když to vidí, vyskočí tomu obrovskému ptáku na pomoc... Orel to však považuje za útočný akt a popadne malou do svých spárů. Mezitím voda z kouhoutků zatopuje celý byt. Malá a orel ve smrtelném sevření krouží ve vodním víru, který zaplavuje byt! Rachel: Jestli je to pravda, budě tě to mrzet! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • "Zeleninoví muži" na stene v reštaurácii, ktoré sú za Phoebe (Lisa Kudrow), sú ikonické maľby talianskeho maliara Giuseppeho Arcimbolda z 16. storočia. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama