Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík jménem Kevin právě potkal dívku svých snů. Uviděl ji v nadzemné dráze v Chicagu a okamžitě se do ní zamiloval. To ale bylo vše - nechal ji odejít, protože nevěřil, že právě on by ji zaujal. Neví jak se jmenuje, neví kde bydlí, nemá její číslo. Má ale neodbytný pocit, který mu nedá spát. Sebere proto odvahu a požádá svého kamaráda Roda, aby mu pomohl nalézt neznámou krásku. Když se o jeho hledání dozví místní noviny, jeho hledání se stane posedlostí celého města a Kevin se stane magnetem pro všechny romantické dívky ve městě - kromě té, kterou hledá. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

robo7773 

všechny recenze uživatele

** (33 bodov zo 100) Urcite ste uz aj niečo podobne videli, chlapec sa najde babu do ktorej sa hned zalubi, no nevie ani ako sa vola, a rozhodne sa ju najst. Typicka americka zapletena situacia, kde sa im do cesty postavi mnozstvo prekazok, ale posledny zaber fim je vzdy ako su v zalubenom objati, cely stastny ze sa to tak skoncilo, a ze sa nasli. Americky happy end sa proste musi konat, ale normalny bezny smrtelnici vedia, ze to tak vacsinou nebyva, ze sa to moze stat len vo filme. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mladík jménem Kevin právě potkal dívku svých snů v nadzemní dráze v Chicagu a jeho péro hned po ní zaplanulo. Ale to je vše, protože si nevěřil, tak ji nechal odejít. Nic o ní neví a nemá na ní ani číslo. Ale nedá mu to spát a spolu se svým kamarádem Rodem se rozhodne krásku najít. Když se o jeho hledání dozví místní noviny, stane se Kevin magnetem pro všechny dívky, kromě té, kterou hledá. Příjemná romantická komedie disponuje zpěvákem Jamesem Lance Bassem a okouzlující Emmanuelle Chriqui, a to není málo, anebo je? ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát použitý námet v nevýraznom prevedení, herecky a režisérsky slabý. Celý film pravdepodobne vsádzal len na city diváka čo síce môže byť produktívne, ale náročnejšieho diváka, ktorý sa nedá obalamutiť "neuveritelne romantickým príbehom nekonečnej a všemocnej lásky" nemá toto dielko čím zaujať. ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Mno, musím konstatovat, že tenhle film je něco tak debilního, že jsem to fakt málem nedal. Kromě tragickýho výkonu Jamese Lence Basse a všech ostatních zúčastněných se nedočkáme vlastně ničeho, protože tvůrci nejspíš neslyšeli o nějakým ději nebo příběhu ani v radiu a 85 minut dlouhej "film" se zdál jako tříhodinovej. Jo a asi nejvtipnější scéna z filmu je ta, když Kevinovi jedna ženská vyjmenovává všechny prezidenty, to mi fakt rozum stál. Takže moje pocity z tohodle bijáku : Nic, Kevin(kretén), nic, nuda, nuda, Timberlake(dement), nic, nic, nic, nuda, píčovina, sračka. Už to víckrát nechci vidět. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama