• Enšpígl

Jediný co se na tomhle filmu dá ocenit je Miluška Voborníková v minišatičkách. Už vidím holku, kterak si na rande s klukem, kterýho ještě nemá sbalenýho bere svou hezčí kamarádku. To já když jdu rande s holkou, nahlasím na radnici, že se ve městě v ten den chystá demonstrace Dělnický strany, radní to rozhlasí s doporučením ať ten den radši nikdo nechodí ven a voala..... nevinný Enšpíglíček má vyklízený celý prostor od nežádoucí klučíčí konkurence a slečna se tak může plně koncetrovat výhradně a pouze na mě !!! Čili milá Lenko, příště se uč od nejlepšího a možná si pak vrzneš ty a nebudeš zajišťovat šoust pro svou hezčí kámošku. Přesně jak to řekl Čtvrtníček, silnější pes mrdá a to platí pro všechny i pro hlavní hrdinku tohoto, jinak spíše trapně zbytečného filmu.(10.5.2010)

• dobytek

Jan Kačer je dobrej herec, ale na pozici režiséra by místo něj lepší práci odved snad i Kačer Donald. Mam takovej pocit, že při natáčení v tom lese našli lysohlávky a všichni je tam sežrali. Ten film je prostě jedno velký NIC. Já tak nějak chápu, co tim asi chtěl básník říci, ale to je příběh tak na 10-15 minut. Na celovečerní film to nestačí ani omylem, takže já čumim půl hodiny na to, jak 2 blbci a 2 blbky hrajou v lese na schovávanou, pak čumim neustále na nějaký legrační motorkáře, který s příběhem nemaj téměř nic společnýho, do toho hromada keců o ničem. Navíc se všichni chovaj jako hrozný dementi a nejradši bych je všechny umlátil tupou stranou sekery. I když potkat mladou M. Voborníkovou uprostřed lesa, tak jí tam asi nejdřív znásilnim a až potom umlátim tupou stranou sekery. Nebo jí nejdřív umlátim a pak jí znásilnim? No to je jedno :-) V každym případě film je hrozně špatnej. Ani nevim, za co dávám tu 1 hvězdičku. Prostě Kačer měl asi radši zůstat před kamerou a necpat se za kameru.(22.7.2010)

• vypravěč

Kačerův pokus o zachycení milostné dezorientace dospívajících je na jednu stranu úspěšný v dokonalé sugesci vnitřního tápání, bloudění mladosti v sobě samé, v komunikačním troskotání; na druhou stranu je ale téměř nesnesitelný svou trvalou hysterickou atmosférou. Postrádal jsem zde nadhled, vymanění se z personalizovaného (a bezmála odysseovského) vyprávění o jednom letním dni a skutečnou konfrontaci (a to nejlépe mezigenerační, k níž trochu naváděli muzicírující staříci v zahradě) různých niter.(7.2.2010)

• slunicko2

25letý Sodoma a 24letý Vyskočil předvádějí emocionální tápání dospívajících. 1) Spolehlivá přehlídka trapné blbosti začíná "scénářově" hloupými děvčaty, pokračuje ochotnickými hereckými výkony (zejména tehdy ještě rockera Viktora Sodomy) a přes neumětelské dialogy se propracuje až k motorkářům, vypůjčeným zřejmě ze sovětské parodie amerického filmu padesátých let, kteří do příběhu pasují jako deus ex machina. Všemu vévodí režisérovy pokusy o zobrazení milostného tápání dospívajících sexy děvčátek, zastoupených zde tehdy 21letou zpěvačkou Voborníkovou a 19letou Machoninovou. 2) Jediný, kdo mě držel u obrazovky, byl Ivan Vyskočil, který pro mne představoval vrchol snímku, když se vyšvihl z vody na břeh a předvedl svou tělesnou zdatnost a nespornou přitažlivost. To je ta jedna hvězdička.(23.7.2010)

• sator

Jako že mám pana Kačera co by herce rád, tak tohle je děs....(2.9.2009)

• baxz

Film asi určený pro tehdy dospívající holky, který se podle mě tak nějak nepovedl. Jediný co mě na něm víc zaujalo byla krásna M.Voborníková v sexy šatičkách, účast V.Sodomy a auto Saab 96 ve verzi pick-up, dnes cenný kus. Jinak utrpení dodívat se dokonce.(15.7.2010)