• Bart

Drama o výrobě atamového reaktoru. Řekl bych, že i mistr tesař.... Ale proč šel mistr tesař Kačer zrovna do tohohle tématu, to fakt nechápu. Za trest bych mu to pouštěl každý večer v televizi.(19.1.2007)

• PatoP

Ja síce mám rád filmy s výrobnou tématikou, ale musia mať nejaký dej, ktorý dokáže človeka upútať, no tento film nemá ani hlavy ani päty. Chcieť zavádzať umenie do takéhoto druhu filmov sa veľmi nevypláca. Napríklad Jaroslav Balík to včas pochopil vo svojom normalizačnom opuse "Atomová katedrála". Myslím, že teraz to už vie aj Jan Kačer, ktorý si k tomu všetkému zvolil do svojho diela ešte aj hercov, ktorí tu podali výrazne nepresvedčivé výkony. Takže hodnotím to dvomi hviezdičkami kvôli exteriérom vítkovických železiarní, ktoré sa dnes už len tak niekde nevidia.(3.6.2009)

• Peck

Byl jsem na tom v kině, jelikož v hlavní roli hrál otec jednoho mého spolužáka ze ZDŠ Lidových milicí :-) Děj už si vůbec nevybavuju a podruhé to s největší pravděpodobností neuvidím.(28.1.2011)

• Prubner

Povinný námět z výrobního prostředí se autoři snažili pozvednout na vyšší úroveň a rozhodli se filmu vtisknout skoro filozofický a umělecký rozměr. Tím z toho udělali ještě větší sračku, než by z toho normálně byla. Holt z tématu výroby ingotů v hutním podniku umění neuděláš, ani kdyby ses rozkrájel. Doufám, že se Kačer za tohle hluboce stydí.(18.12.2006)