Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 1 (1977) (série)


Zabiják s dlouhou rukou (S01E04)

(epizoda)
  • Česko Muž s dlouhou rukou (více)

Obsahy(1)

Smrt dopravního policisty přivede CI5 na stopu nájemného vraha, který na ostrovy přicestoval z Řecka. A podle všeho s ním dorazila i vysoce výkonná profesionální puška s neuvěřitelným dostřelem. Je jasné, že má být někde v Británii v dohledné době spáchán atentát. Ale kdo má zemřít? A kde se skrývá onen tajemný zabiják? To všechno jsou otázky, na něž musí Cowley se svými profesionály co nejrychlejí najít odpovědi. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát prozradím konec celé detektivky ne ze škodolibosti jako obvykle, ale naopak z dobrosrdečnosti, aby příští diváci nebyli tak zklamaní jako já. Podle názvu jsem čekal, že si v profesionálech konečně zahraje i naše republika, že totiž duo B&D provedou výsadek v Ostravě a zneškodní Pastrňáka z Buty, třeba tím, že mu urazí chlebíček od pusy, což je to nejhorší, co mu můžou provést. Ale né, vono se jednalo vo nějakýho normálního zabijáka z Řecka. Jinak doufám, že už je trio BCD po smrti, páč až tenhle díl objeví feministky, už si nikdy na plátně neškrtnou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl. Zabiják – sniper – člověk s perfektní muškou, který je schopný sejmout svou oběť i na necelé tři kilometry…Mělo to slušnou atmosféru už od zabití toho dopravního poldy. Nejen díky trojici záporáků a jejich zacvičování, či násilnému vniknutí do bytu, ale i dvojici Bodie a Doyle, která si opět neodpustila nějakou tu peprnou poznámku, ale zároveň byla tentokrát i několikrát v akci (ne, to jsou talíře z Rhodosu…)…Maník na golfovém hřišti si ani neužil svůj poslední odpal a finální šmírování „ukořistěnou trofejí“… ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama