Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 1 (1977) (série)


Když se ochladí (S01E09)

(epizoda)
  • Velká Británie When the Heat Cools Off (více)

Obsahy(1)

V roce 1971, kdy se CI5 teprve zakládala, se Doyleovi jako řadovému policistovi podařilo zatknout a pohnat před spravedlnost gangsterského bosse Billa Haydona. Ten byl poté odsouzen za vraždu Doyleova parťáka Syda Parkera na doživotí. Nyní se po letech objevuje Haydonova dcera Jill, která tvrdí, že její otec je nevinen. A žádá Doyla, aby svůj omyl a pochybení napravil. A skutečně, důkazy, které Bodie a Doyle při novém pátrání objevují, nasvědčují, že by mohla mít pravdu. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přičítám k dobru, že se alespoň na chvíli vrátíme časem do minulosti, kdy Doyle dělal ještě klasického poldu a během jednoho večera mu sejmou parťáka. Vrah šel sedět, ale po sedmi letech se u jeho baráku objeví dcera obviněného bosse a Doyle začne myslet místo kudrnaté hlavy svým pérem. A tak se začne znovu vrtat ve starém případu a začne pochybovat nad onou nocí…Jak to asi dopadne si lze odmyslet už někde za polovinou tohoto dílu, pokud je tedy člověk alespoň trochu pozorný a všimne si podlézavosti oné mladé dámy. Tudíž finální odhalení nebylo vůbec šokující…Klasická průměrná epizoda s několika světlými okamžiky, ale žádný zázrak… ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Koncem semdesátých let byli "Profesionálové" velké téma. Ale myslím, že ani tehdy jsem těmito detektivkami nebyl zvláště nadšen. Nestalo se to ani nyní, přestože jsem si vybral epizodu s velmi vysokým hodnocením. ()

Reklama

Reklama