Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 2 (1978) (série)


Obětní beránek (S02E10)

(epizoda)

Obsahy(1)

Že Bodieho postelí prošla hezká řádka žen není žádné tajemství. Jednou z nich byla i Marikka, nyní východoněmecká filmová hvězda, která v Londýně právě natáčí svůj nový film. Setkání s ní každopádně s Bodiem dost zamává, byl totiž tenkrát opravdu zamilovaný a Marikka podle všeho také. Do hry ovšem vstupuje její manžel, filmový producent a také agent komunistické tajné služby, jenž zorganizuje atentát na jistého významného zahraničního diplomata, v němž má Bodie sehrát roli obětního beránka. Ten se tak ocitá na útěku před MI6, která je ve špinavé hře také namočená. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špinavá hra tajných služeb a Bodieho bývalka – co z toho tak může vzniknout. Janě, pěkný průser pro chlapce z CI5. Bodie v roli obětního beránka, kdy se ho snaží nejen namočit do vraždy, ale zároveň i zabít a ani Doyle mu tentokrát zrovna moc nepomůže. Jeho jediným štěstím je, že jeho protivníci jsou na agenty – pěkní kokoti a tak mu to dost ulehčili. Škoda té Marikky, byla to pěkná ženská… ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Půl palce a byl jsi v něm! - A co metrická soustava? Poslední díl druhé série je sice poněkud překombinovaný, ale dost napínavý. Na seriálu už je nějakou dobu vidět stáří, ale když ho člověk vnímá dobovým pohledem, může být, myslím, spokojen. ()

Reklama

Reklama