Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výcvik jednoho agenta CI5 je čtyřikrát tak dlouhý a stojí dvakrát tolik než výcvik pilota letadla. Ale zatímco pilotů je na světě dostatek, nahradit jednoho z jeho mužů je podle Cowleyho složitější, než nahradit artistu na visuté hrazdě v krkolomné sestavě. Není proto divu, že je šéf CI5 znepokojen, když sleduje Bodieho výsledky při výcviku. Ty jsou řekněme neuspokojivé, Doyle dokonce prohlásí, že to jde s jeho parťákem z kopce. Takový náhlý propad musí mít příčinu. Při jejím hledání jde Cowley tak daleko, že rozebírá i Bodieho osobní život. Nakonec se však ukáže, že Bodie sleduje vlastní agendu a hodlá srovnat jeden nevyrovnaný dluh. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvrdý výcvik, který procvičí jak jejich fyzičku, tak i psychiku – to je pro ně jen brnkačka. Pro instruktory a učitele už však ne, zvláště když máte ve svých výsledcích značné odchylky. Stejně jako Bodie. Ale když on se rošťák rozhodl jen trošku zašpásovat s bandou motorkářů a jejich bossem, kteří mají na svědomí bývalého kámoše. Nikterak oslňující díl, ale měl v sobě pár světlých okamžiků a taky bych byl zvědavý, jestli by to Cowley zmáčkl… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristi se evidentně snažili frknout do daňových nákladů cca dvě hodiny kresleného kursu psychologie pro děti z mateřských školek, co právě absolvovali, a tak udělali z tohohle dílu parádní bramboračku. Lépe řečeno,  mlíkovou polívku, páč bramboračku, tu já rád. Takže Kauli a jakási krasavice (na poměry Británie) rozvíjeli dalekosáhlé teórie o Bodiem, místo aby se ho jednoduše zeptali, co jeho dušičku trápí. Taky Doyle v tomto díle zklamal, neboť se zachoval jako sketa, klidně by nechal Bodieho napospas přesile! ()

Reklama

Reklama