Reklama

Reklama

Ninjova nadvláda

  • USA Ninja III: The Domination (více)
Trailer

Obsahy(1)

K jeskyni ukryté v horách přijíždí v noci auto, z něhož vystupuje muž. Vstoupí do jeskyně, kde pod velkým balvanem odpočívá starodávný japonský meč a tradiční oděv ninjů. Muž si ho oblékne a odchází. Na golfovém hřišti právě hraje mladý bohatý muž se svou přítelkyní a skupinou bodyguardů. Nedaleko v hustém křoví se skrývá ninja. Právě když muž poodejde, aby vyhledal špatně odpálený míček, ninja zaútočí. Postupně se mu podaří zabít nejen mladíka, ale i mnoho z těch, kteří ho doprovázejí. To už ale přijíždí policie a začne ninju honit. Tomu se nejprve daří unikat, nakonec ho ale přesila policistů obklíčí a několik z nich do něho téměř současně vypálí množství ran. Ninja klesá k zemi a mizí ve sloupu ohně a kouře. Zmatení policisté na zemi najdou jen jeho šaty (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ninjova nadvláda je kontroverzným filmom, prešpikovaným bizarnosťami, nelogickosťami a ťažko pochopiteľným počínaním ústredných postáv. Úvodná scéna s nezničiteľným ninjom, likvidujúcim desiatky policajtov a ochrankárov na golfovom ihrisku je božia, potom však na rad prichádza sled desných momentov, počas ktorých dostanú divákov dobrý vkus a triezvy úsudok poriadnu nakladačku, nezvládnuté bojové scény v podaní amatérov či nezmyselná mysteriózna zápletka a prvotný dobrý dojem je razom preč. Potrebné oživenie síce prináša mrštný Shô Kosugi, ten sa však bohužiaľ dostal na pľac prineskoro. ()

movie 

všechny recenze uživatele

NINJA 3 začíná scénou, ve které berserkující ninja povraždí sto policajtů a celou posádku golfového hřiště, aby byl po trýznivé přestřelce "zlikvidován" a následně jeho zlý duch vstoupí do těla techničky telefoních sítí Lucindy Dickey. A v tenhle moment producentská špička Golan / Globus luxusně zatne tři mouchy jednou ranou a to tak, že v jednom počinu namíchá krásný trashový koktej jak ze svých trademarkových ninja filmů, tak i z EXORCIST a FLASHDANCE (místo tance se tu ale jede aerobik). V momentě kdy už diváka začnou nudit špatně provedené bojové scény nezkušené ninja ženy, příjde na scénu Šó Kosugi a pořádně to rozpáře. Scéna, kdy se nezničitelný ninja zavrtá do země patří mezi top! Proč tenhle film svého času viděl v amerických kinech 7 000 000 dollarů je mi záhadou, ale dobře tomu tak! ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Film meho detstvi...tehda ho tata dotahl z vyletu do Prahy, psal se rok 1988, (me bylo pet roku), melo to priserny jednohlasny dabing, ale skakajici ninjove, hvezdice, samurajske mece atd. me naprosto ukouzlily. Kazeta se pri stehovani v devadesatem ztratila a ja na film zapomnel. Posledni dobou ale tak nejak, asi z nostalgie, shanim filmy, ktere me v mladi ucarovaly...a po dvou dnech hledani jsem konecne zjistil, jak se jmenoval ten o holce - ninje..a asi po pul roce se mi ho podarilo sehnat, jupiiiii, juchuuuu....zase mohu vzpominat :) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Firstenbergův mega úlet, který se blíží svou absurdností spíš k Smrtelný kořisti, než ke kultovní sérii s Míšou Dudikoffem. Hned úvodní akce vám ukáže, zač je toho karate loket. Ninja během deseti minut pozabíjí asi stovku policajtů na motorkách, v autech a v helikoptéře, aby se následně v mžiku zavrtal do země a pronásledovatelům unikl. Proč? Asi aby Rambo záviděl. Následující dění pak kombinuje Americkýho ninju s "possession" horrorem, aby se duch zlýho bojovníka pomstil všem vrahům skrz tělo hlavní hrdinky. A jelikož mrtvol přibývá a policajti jsou totálně vypatlaný, musí přijít na scénu pan Kosugi a shodit našeho padoucha ze třímetrový skály. Kámo, to nevymyslíš! Takže docela sranda, ale bohužel jen místy. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Už jen pro úvodní scénu by stálo za to, se na film Ninja III podívat: během několika desítek sekund stihne zlý ninja vyvraždit nejen všechny hráče na golfovém hřišti, ale i téměř celou policejní jednotku i s posádkou vrtulníku. Následující děj je o zabíjení těch asi pěti dalších, přeživších, policistů po ninjově smrti, kdy v těle extrémně pohledné černovlásky vraždí policisty díky kouzlu proneseném těsně před svojí smrtí. Po až groteskně vypadajícím začátku se odvíjí poměrně seriózně vyprávěný thriller s nadpřirozenými prvky, který občas sklouzne k absurdně působícímu ději, naštěstí ale jen ve scénách, kde nadsázka neohrožuje dějovou strukturu. V době svého vzniku musel film způsobovat nejednu ninja mánii (např. díky tomuto filmu Cannon rozjel sérii Americký ninja) a nejedno dítko muselo odpřísáhnout svoji věrnost japonským válečníkům. I z dnešního hlediska je Ninja III velmi zábavná, a po všech stránkách povedená, podívaná. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Ninja se vrací

Ninja se vrací

21.11.2005

Přišel, pomstil se, dominoval a teď se má po letech strávených v zapomnění vrátit. O kom je řeč? Přece o Ninjovi, tajemném bojovníku s tváří někdejší asijské hvězdy bojových umění Sho Kosugiho. Tuto… (více)

Reklama

Reklama