Reklama

Reklama

La Lettre

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Francie, 1998, 14 min

Obsahy(1)

Mladík na začátku puberty - Stéphane - se zamiluje do své kamarádky Aurélie. Oba mají jet na prázdniny a Aurélie chce dát Stéphanovi dopis - co v dopise stojí, je rozuzlením tohoto 14ti minutového snímku Michela Gondryho. (tomášek)

Recenze (17)

hippyman 

všechny recenze uživatele

jo jo, život je boj a touha je zázrak, kámo... :-) příjemný černobílý snímek se zajímavým rozuzlením... ;-) 70% ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Deset dní do roku 2000. 17 minut do vyvolání jedné fotografie. A 14 minut o životě jednoho chlapce. Kouzlo první lásky, šepoty, úsměvy i trocha absurdity – tak jak to umí snad jen Michel Gondry. Merci. Opět. ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Na Gondryho trochu přízemní, ale musí se nechat, že i tak se mi to líbilo. Jediný pořádný úlet je ten s Eiffelovkou. Sice příběh není žádný zázrak, ale co se dá dělat. Milý krátký filmek... ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Tak to s láskou někdy bývá, že se maskuje za úplně něčím jiným. Gondry nám ukazuje, že Francie v tomto není výjimkou. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Krásná ironie života v podání věčného snílka Michela Gondryho. Film s roztomilou zápletkou a prvním poukázáním na realizaci Gondryho fantazií. ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

Už v tomto krátkom filme odkrýva Michel Gondry svoje nastávajúce zámery a oboznamuje diváka s tým, že sú mu blízke predstavy a ilúzie, pomocou ktorých dáva do príbehov korenistú príchuť. ()

!Borec! 

všechny recenze uživatele

Obavy, ať už z války či první lásky uvádějí chlapce do snových vizí, kde se blíží rok 2000. Pro chlapce se především blíží den odjezdu na prázdniny a tím i rozloučení s jeho kamarádkou, u které doufá v něco víc než jen přátelství. Dopis od ní by mohl jejich vztah posunout dále...stane se tak? ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Perfektní hra s divákovými představami. Akorát jsem si až skoro do konce myslel, že Stéphane je dívka. Zatracené dlouhé vlasy :) *** Ve zkratce: Dopis. Frenched her? Představa o padající Eiffelovce. ()

Reklama

Reklama