Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vrah stále nebyl dopaden a mezi obyvateli městečka i turisty z trajektu vzrůstá napětí. Policisté navíc nalezli stopu, která dokazuje, že k vraždě došlo dříve, než do města přijel trajekt, a že oběť na jeho palubě ani nebyla. To ale nemění nic na tom, že na trajektu byl člověk napojený na litevskou mafii a síť mezinárodního obchodu s ženami. Navíc kvůli neustávajícímu sněžení hrozí, že se na město strhne lavina. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvedáme sa meno obete, do hry sa zapájajú klasickí senzácie chtiví novinári, niektoré miestne figúrky sa ukazujú byť ešte divnejšími, než tie doterajšie a na konci sa istý starý pán rozhodne, že Číňania v zálive svoj prístav nepostavia. Ono to takto znie ako klasická severská čierna komédia, ale je to brané maximálne vážne a funguje to. Možno by ale nezaškodilo trochu zvýšiť tempo. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál tím lepší. Podivný vozíčkář s dalekohledem, který šmíruje snad celé město, starosta/bývalý šéf policie tyranizující svoji ženu (a bůh ví co za tím ještě bude) a nakonec uměle vyvolaná lavina, která se vymkne z rukou... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem se rozhodl pro plnou palbu, kromě toho, že byla čtvrtá epizoda už tradičně kvalitní, věnovali se tvůrci více i psychologii jednotlivých postav, ale hlavně nasadili do akce postavu zvídavého invalidy, podobně jako Cimrmani, a to nemohu přejít jen tak. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Mě na tomhle seriálu hodně baví konce, kdy vás to doslova "nutí" pustit si hned další díl. Jinak zatím všechny epizody na hodně vysoké úrovni. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitativně to od nepříliš přesvědčivého úvodu graduje - s postavami jsme už obeznámeni a tvůrci teď mají prostor ke scénáristickým hrátkám, zvratům a zahrnutí všech do okruhu podezřelých. Herecky je to navíc fakt skvělé, příjemně civilní. Závěrečný cliffhanger povedený (už jsem se bál, že to zas skončí pobíháním v bouři). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama