Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky přichází spravedlnost, tentokrát v mužské podobě soudce Alexandra. A řešit se budou především peníze. Dluhy, exekuce, zpronevěry a podvody. (TV Barrandov)

Recenze (55)

buchannon odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Mirek má potíže a má strach, že brzy umře, to je to jediné, co jsem za pár minut sledování tohoto klenotu pochytil. Jednoduše nejsem schopen zcela pochopit tento pekelně psychologický superpořad, nemám na to mozkovou kapacitu! Proto tě prosím, Mirdo Soukupe, dávej do programové nabídky TV SRRAČKANDOV více selských a zemitých pořadů, aby se chytala i taková obyčejná lopata jako já. Děkuji Mirdo. ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele

Pan pořádková pokuta aka Soudce Saša mi posledních pár dnů přináší zábavu. Totálně céčkový provedení se strašnými hereckými výkony a samej řev z toho dělají totální chaos a zábavu. V seriálu jsem už postoupil, abych si oblíbil i nějaké právní zástupce a těm kolikrát často fandím. Kolikrát si člověk všimne momentů, kde to neberou vážně ani ti samotní herci ale to se dá pochopit, protože já tam sedět a poslouchat ten pavilon opic, tak se taky řežu smíchy. ()

Reklama

Tomiss13 odpad!

všechny recenze uživatele

TV BURANdov opět v akci, aneb tisícátá reinkarnace soudní reality show. Zdá se mi, že tato srágora jede všude a pořád. A je to pořád jedna a ta samá hromada hoven, nehledě na to, který debil si tam hraje na soudce, a ze kterého kanálu vylezli ostatní účinkující... Odpor k těmto "pořadům" ještě podporuje Burandovská specialita, tj. reklama 2 minuty před koncem. Už by celá ta křupanská žumpa potřebovala bankrot... ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ještě větší katastrofa, než soudkyně Barbara a to už je co říct. Tady už mě bohužel (nebo bohudík) nezaujalo vůbec nic. Velmi chabé herecké výkony a nepříliš přesvědčivý soudce – to má být prdel? Tento projekt se moc nepovedl. Viděl jsem cca 5-6 dílů a jen jeden jediný jsem viděl až do samotného konce. Páč to se fakt nedá toto… ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na Slovensku sa vysiela obdoba tejto reality show už deväť rokov. Na obrazovkách súkromnej televízie JOJ sa to začalo objavovať už v roku 2008 pod názvom "Súdna sieň". Táto sračka, ktorá je karikatúrou súdnych procesov, je úplnym vrcholom toho najúbožejšieho hereckého vystupovania. Neherci v úlohách svedkov, obžalovaných, poškodených, odhajcov a sudcov sa snažia dramaticky priblížiť súdne konanie. Lenže jediné čo sa im darí je dokonale sa strápniť. Česká mutácia tohoto formátu, ktorú začala vysielať béčková TV Barrandov dostala názov "Sudkyňa Barbara". Je to ešte horšie ako tá naša slovenská "Súdna sieň". No šialencom z Barrandova toho hnoja bolo stále málo a tak vznikol ďalší primitívny pseudo justičný shit "Soudce Alexandr". Odpad! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě 2019/14 s názvem Kráska a zvířecí doktor v čase 45:28 je naprosto zřetelně vidět, že celý spis, který si právní zástupce odpůrce přebírá od svědka, jsou pouze prázdné papíry. (Petr.Pe.8627)

Reklama

Reklama