Reklama

Reklama

Zvířátko

Trailer 1

Tento strašidelný psychologický horor sleduje Setha (Dominic Monaghan), samotáře pracujícího ve zvířecím útulku. Z rutiny jeho monotónního života ho jednoho dne vytrhne náhodné setkání s Holly (Ksenia Soloová), bývalou známostí ze střední školy, jíž se záhy stane posedlý a začne ji sledovat. Když Holly rázně odmítne jeho návrhy, Seth ji unese a drží ji jako rukojmí v kleci v útulku, kde pracuje. Holly však střeží vlastní skrytá tajemství, díky nimž ukáže svému únosci, zač je toho loket. (Cinemax)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (86)

MatejNosal 

všechny recenze uživatele

Išiel by som aj na 4 no koniec to celé tak trošku znehodnotil. Ako sa mohli odtiaľ dostať aby si ich nikto nevšimol a ešte k tomu ona polonaha? Ale čo sa týka filmu ten bol natočený veľmi zručne sem tam napätie sem tam krv. Veľké plus že film ma nenudil a ubehol veľmi rýchlo takže spokojnosť je dostačujúca. (65%) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pet má tak bizarní příběhovou linku (zpočátku opravdu neodhadnete, kam se to bude vyvíjet, takže si o ději filmu pokud možno nikde nic nečtěte a vyhněte se před projekcí komentářům, recenzím i trailerům), že mám na jednu stranu silnou tendenci zvýšeným hodnocením ocenit její originalitu, na druhou stranu bych rád naopak sníženým hodnocením vyzdvihnul její celkovou nablblost. Ta dějová konstrukce totiž vyžaduje dost krkolomné náhody a od postav dost debilní chování. Jasně, žádní myslitelé to nejsou, ale ty občasný face palmy z diváckého zážitku mírně vytrhávají. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Takže pekne po poriadku.Podme zatvoriť osobu do klietky a uvidíme čo sa bude diať.Je síce pravda,že klasický konzumný divák je prejedený podobných snímkov ako sú bitiky,úteky medzi dobrom a zlom,pričom zlo by malo vždy zvíťaziť.Tu čo je zvláštne a tak trocha nezvyčajné je,že si môžete vybrať hned z dvoch hlav.negatívnych postáv,väzňa či väzniteľa.Obaja majú za ušami.Je len na Vás ktorému z nich budete fandiť viac.Čo sa mi páčilo bolo to,akým mazaným spôsobom sa v závere dievča dostalo von z klietky. Ja to stále vravím ,,never žene" a ja si na tento snímok o týždeň ani nevspomeniem. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Má to trochu pomalejší tempo, ale jen tak z nudy se na to podívat za to stojí. Aspoň kvůli Monaghanovi. Má to občas i takovou pěknou temnou atmosféru. Celkem se mi líbila i zápletka ve filmu, mělo to takové hezké zpestření. Porcovací scéna a následné „zpracování“ bylo super, to nejlepší v celém snímku. Ale jak jsem už na začátku psal, je to takové pomalejší, něco tomu dost chybí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hobitek Seth uklízí v útulku, má rád pejsky, které pak s láskou doprovodí ke smrtící injekci, a zjistí, že pokud něco (někoho) opravdu milujete, pak je třeba jít a vzít si to. Osobně mi příběh až tak bizarní nepřišel, prostě klasické drama mezi mužem a ženou v neběžných kulisách. Ostatně s touhou vlastnit tu máme řadu filmů, kdy dívky (zvláštní, obráceně to většinou, podtrhuji většinou nebývá, jelikož nejen autor Misery by mohl vyprávět) končí v podzemních sklepeních a někdy si je i věznitel upraví (Helena v krabici nebo právě Misery). Snad bych dal za tohle drama jen 3*, naštěstí konec vše napravil. Konec dobrý, všechno dobré, a tak jednu přihodím... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Keďže sa väčšina deju odohráva v útulku, požičal si Dominic Monaghan (Seth), pre zvýraznenie svojho výkonu, od kamaráta domácich miláčikov. (Marceloo)
  • Dominica Monaghana (Seth) otravovalo nekonečné čakanie na prvú klapku, a preto sa chcel projektu ujať sám. Časom sa plánu vzdal pre nedostatok finančných prostriedkov. (Marceloo)

Reklama

Reklama