Reklama

Reklama

Zvířátko

Trailer 1

Tento strašidelný psychologický horor sleduje Setha (Dominic Monaghan), samotáře pracujícího ve zvířecím útulku. Z rutiny jeho monotónního života ho jednoho dne vytrhne náhodné setkání s Holly (Ksenia Soloová), bývalou známostí ze střední školy, jíž se záhy stane posedlý a začne ji sledovat. Když Holly rázně odmítne jeho návrhy, Seth ji unese a drží ji jako rukojmí v kleci v útulku, kde pracuje. Holly však střeží vlastní skrytá tajemství, díky nimž ukáže svému únosci, zač je toho loket. (Cinemax)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (86)

castor 

všechny recenze uživatele

Vydrápal se tak maximálně na podržtažku ve zvířecím útulku, žije sám, bez přátel, vyhlídky neslavné. Jednou potká v autobuse bývalou spolužačku, která byla o rok níž a kterou každý zbožňoval. Ta se zmohla zase pouze na uniformu servírky. Jenže si nezapamatovala ani jeho jméno. A chlapec dostane šílený nápad. Bizarní nápady mají i tvůrci, které zřejmě omrzely skupinky studentů někde uprostřed lesů, a vysílají nám jednohubky, kterak dvě osamělé duše magoří jedna druhou. V druhé polovině přijde několik gore scén, občas tvůrci překvapí, ale jinak dokráčí do finále bez velkých vzrušení. Závěrečný twist je samostatná kapitola. Docela pitomá, samozřejmě. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery. Kluk se zakouká do holky, unese jí, zavře do klece a pak sebou nechá manipulovat. To je v pořádku. Pitomé to začne být ve chvíli, kdy se odhalí charaktery obou hlavních postav a jejich pohnutky. Taková snůška účelových nesmyslů by byla i k pousmání a jindy by automaticky srážela procenta dolů, jenže tady je tomu přesně naopak. Proč? Nevím. Ale je to tak. Lví podíl na tom určitě mají Ksenia Solo a Dominic Monaghan, ale jen o nich to není. Každopádně je to dobrý a o tom to je. 70% ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Protiva protivná, drzá a nezkrotná. Lůzr si ji ochočuje... Bude ochotná?" Ho(l)ly shit! Chudák úchyl, bylo mi ho upřímně líto. Napřed začal nadměrně slinit, jak na něho šly panské choutky a pak se mu zanítila i žláza produkující sekret spasitelského komplexu, což ho málem zabilo. Kdyby si chtěl ochočit např. želvu (jako se to nedávno podařilo mě), tak by se mu to nestalo. Nanejvýš by ho dotáhla k oltáři :-), což by ostatně zakřiknutý panic Seth potřeboval jako koza drbání. Mravní poučení z filmu je jasné. Až pocítíte neodbytné nutkání čapnout si na hraní nějakou kikinu (dvounohou, ne tu čtyřnohou Kikinu z Četnických humoresek :-), dejte si pozor při výběru, abyste místo očekávané přítulnice přítulné nečapnuli nějakou protivnou čůzu, oprsklou jak lázeňská psychoveverka! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale jo, já sem tu čtyřku plesknu. Velkým plusem je nádherná Ksenia Solo, která se s nikým nesere a jede si to svoje. Příběh v celku originální, bavilo mě to, dojde i na pár slušných Gore scén a tohle napíšu po druhé k Hororu (poprvé u Green Inferno) - PARÁDNÍ PORCOVAČKA ČERNOCHA !! (936. hodnocení) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dominic Monaghan presvedčivo zahral nepredvídateľného, tichého magora, ktorý raz zabije piatich susedov a preživší o ňom budú hovoriť ´nikdy by sme to doňho neboli povedali´. Páčila sa mi aj Ksenia Solo – „pošahanú blondínu“ zahrala lepšie, ako preceňovaná Margot Robbie v tiež tohoročnej Jednotke samovrahov. Scenár je miestami vystavaný veľmi zaujímavo (nechcem spoilerovať), ale už na začiatku som sa dosť strácal v motiváciách a osobnostiach jednotlivých postáv a nepomáhali tomu ani vyložené blbosti (ten SBS-kár tam tuším aj býval), očakávané klišé a nezrozumiteľnosti (ak by poriadne vrieskala, čo vrieskala, musel by ju niekto počuť a zvláštne je tiež to, že hoci útulok nie je nijako extra gigantický, nikoho netrápi, že sa v ňom Seth na X hodín tajuplne a bez stopy stráca, WTF tiež pôsobí absencia aspoň jednej bezpečnostnej kamery pri vchode). Ku koncu to bolo čoraz horšie a fakt som sa nechytal, že o čo komu vlastne ide. Takže ani fajn koniec s klietkou na mňa bohvieako nefungoval. Škoda, mohlo to byť oveľa, oveľa lepšie. I tak to ale hodnotím ako veeeeľmi ľahký trilerovo-hororový nadpriemer. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Keďže sa väčšina deju odohráva v útulku, požičal si Dominic Monaghan (Seth), pre zvýraznenie svojho výkonu, od kamaráta domácich miláčikov. (Marceloo)
  • Dominica Monaghana (Seth) otravovalo nekonečné čakanie na prvú klapku, a preto sa chcel projektu ujať sám. Časom sa plánu vzdal pre nedostatok finančných prostriedkov. (Marceloo)

Reklama

Reklama