Reklama

Reklama

Pan Stein je online

  • Francie Un profil pour deux (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pětasedmdesátiletý vdovec Pierre žije od smrti své ženy velmi osamělým životem. Jeho dcera mu dá počítač v naději, že v něm probudí zvědavost a třeba taky – kdo ví? – díky němu pozná nové lidi. S pomocí mladého počítačového instruktora Alexe začne Pierre brouzdat po internetu a brzy narazí na online seznamku. Pod Alexovou identitou se seznámí s mladou fyzioterapeutkou Florou a záhy jí zcela propadne. Ona je zase okouzlena jeho elegantním, ačkoli poměrně neobvyklým profilem a pozve ho na rande. Skutečné, tváří v tvář. Pierre je z tohoto dobrodružství rozrušený a cítí se v pasti. Nezbývá mu, než přesvědčit Alexe, aby šel na schůzku místo něj. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard jako stařík začínající pronikat do záludností internetu. Co by se mohlo pokazit? Všechno! Nečekala jsem samozřejmě vzhledem k věku Pierra Richarda, že předvede svou x-tou variaci na Roztržitého, ale tady se humoru nedohledáš. Navíc je jeho pan Stein odporná figura. SPOILER Tak trochu po vzhoru Cyrana si nabrnkne přes sezamku mladici a pak jí neustále lže, k čemuž se přidá jeho téměř příbuzný. Film je tak o dvou mužích rozdílných generací, kteří dívce – navíc dost vážně citově zraněné – lžou, podvádějí ji a uvádějí ji do nepříjemných situací. Jedině jejím citovým traumatem z minulosti se dá vysvětlit, že je oba neflákla přes palici a neodešla středem. SHRNUTÍ:  Podrazáctví je podrazáctví, ať už je ti 30 nebo 80 a ať už využíváš internet nebo jsi hnusák na přímo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď boli filmy môjho detstva v televízii , ako Roztržitý alebo som nesmelý, ale liečim sa, tak už v tej dobe som sa pohrával z myšlienkou, či tohto herca uvidím aj vo vážnejšej roli , keď už bude v požehnanom veku. A ten čas práve nastal a môžem zhodnotiť, že i takáto rola mu veľmi pristala. Príbeh sám o sebe nie je originálny a takýchto príbehov, kde pri zoznamovaní dvoch ľudí sa s nejakých príčin zamení jeden alebo oba aktéri je mnoho, ale tento je rozhodne jeden s tých lepších. A to hlavne preto, že sa nesnaží byť vtipný za každých okolnosti a aj keď tej zábavy tu nie je veľa, rozhodne sa ma načo pozerať. Herecky je to dokonalé a každý z hercov odviedol to, čo sa od neho očakávalo a aj preto ma tento film také čaro. Je to milá, ničím urážajúca jedno hubka, ktorá tak ako pekne začne, tak i pekne skončí. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemně francouzský film. 1) 83letý Pierre Richard (Pierre) mi ve svém podzimu života připadá daleko zajímavější, než když byl roztržitý s černou botou a hořčicí v nose. 2) 28letý Yaniss Lespert (počítačový instruktor Alex) mu zdařile sekunduje a celý film je příjemně francouzský, ať už si pod tím představíte, co chcete. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

ViDĚNO PODRUHÉ. Napoprvé jsem si film vyhlédl hlavně kvůli Pierru Richardovi a pak jsem byl jen překvapen, jak mě sám o sobě snímek velmi pohltil. Byť mi příběh přišel trochu absurdní a s nadsázkou jsem si říkal, že ho třeba lépe pochopím až budu vě věku hlavního hrdiny - tedy s odmdesátkou na krku. No, naštěstí jsem nemusel čekat tak dlouho. Po třech letech se mi snímek líbil moc. Film za odměnu. Zapůsobil na mě svěžím dojmem, vyvoval ve mě příjemné pocity a zhltl jsem ho prakticky jedním dechem...Sledovalo se to tak dobře, že jsem ani moc nevěděl jak to pak nějak okecávat v případném novém komentáří. Ale nakonec jsem si řekl, že dát jen pátou  čtvrtou hvězdou bez komentáře by byla škoda. Takže třeba takhle: Perre Richard tady ze začátku vypadá na představitele nerudného dědka, ale nakonec se z něho vyloupne obstarožní sympaťák, co si chce i přes pozdější věk něco užít a umí moc hezky čarovat se slovy. Pierre má již sice vrásky a husté vousy, ale když se usměje (a ve druhé polovině to naštěstí dělá často), tak člověka zase úplně zahřeje. No a jeho plán s učitelem počítače a milostný několikaúhelník, který z toho vnikl mě hodně vtáhly a i napodruhé jsem do poslední chvíle trnul, jak se z toho všeho vybruslí. Závěr kvituji jako velmi vkusný a citlivý. A celý kousek jako velmi osvěžujícím způsobem křehký, něžný a šarmantní. Tak přeci jen se Pierre na stará kolena ještě dočkal skvělého filmu! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* k filmu mě spíš než příběh přitáhla účast Pierre Richarda, kterého jsem neviděl už věky. Film přináší oddechový lehce naivní příběh o seznamování přes internet, který dokáže pobavit, i když má své slabé chvilky, a proto se drží u mě na hraně 2-3 hvězdiček. Sice ve finále nepřináší nic nového, herecky ani filmařsky taky není ničím výrazná - tak dávám ve slabé chvilce této tuctové francouzské komedii 3 hvězdičky a bude se dobře vyjímat mezi ostatními na komerčních kanálech. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Tvorcovia filmu pracovali vo Francúzsku, Belgicku a Nemecku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama