Reklama

Reklama

Správná volba

Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletý Nassim je po smrti drogově závislé matky umístěn do dětského domova na předměstí. Odmítá se však začlenit do sociálního prostředí, které ho obklopuje. Vybájí si pro sebe jiný život, aby vzbudil dojem, že žije stejně jako jeho spolužáci z prestižní pařížské střední školy. Není důvod na tom cokoli měnit. Jako chodec na laně tak balancuje mezi svými dvěma životy - v pěstounské péči i mezi kamarády ze školy - které hodlá nechat oddělené za každou cenu. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (2)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tie konflikty sa dali rozvinúť do tak emocionálneho kusu, že by jedno oko nezostalo suché. Ale Francúzi dávajú dlhodobo prednosť meditatívnym náznakom a vnútorným monológom. A to je pre mňa málo. Napr. Nassimovo dievča o ich vzťah vlastne ani nebojovalo. Prečo, scenáristi neriešia. Polovica "nešťastí" sa tu deje akosi osudovo, akoby hrdina nemal pod kontrolou nič, a najmenej zo všetkého seba samého. Tomu som proste nedokázal veriť a preto mi dalo zabrať dopozerať to do konca. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Citlivá autentická sonda do srdce adolescenta. Zaujali mě pěkní kluci: Khaled Alouach (hlavní postava Nassim) ve své filmové prvotině, 19letý Théo Fernandez (Nassimův kamarád z gymplu Maxime) a Laurent Xu (Kevin). ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama