Reklama

Reklama

Malý Viking

  • USA Leif Erickson, Discoverer of North America

Obsahy(1)

Vážený náčelník mezi Islanďany Eric Rudovousý je ze svého domova vyhnán poté, co ho jeho nepřítel Bjarni falešně obvinil z vraždy. Se ženou a synem Leifem najde Eric nový domov v Grónsku, avšak dospívajícího Leifa to stále táhne na západ. (Hans.)

Recenze (4)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tento "film" má vše - Vikingy, roztomilého klučíka v roli hlavního hrdiny, "legrační" zvířátko, které neustále šíleně gestikuluje nebo někam padá, muziku jako z akčních pasáží Terminátora (tedy disharmonické strojové pazvuky), písniček zpívaných nepochybně záměrně po vikingsku falešně, a především animaci, která by urazila i toho nejposlednějšího z tvůrčího týmu PRVNÍHO Gabriel Knighta, o Broken Swordu ani nemluvě:P Urážka dospělých diváků, týrání dětí. 20%, protože nestojí ani za jedinou minutu vašeho času, a protože z důvodu působení téměř fyzické bolesti se u toho nemůžete ani perverzně bavit. ()

Obivan 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za pár docela pěkných písní. Ale přesto nevím proč bylo něco takového vůbec natočeno. ()

Reklama

Freiheit 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to. A to je asi největší pozitivum tohoto filmu. Špatná animace, chvílemi nevíte, zda to není parodie, chvílemi se to tváří vážně ... vůbec by mě zajímalo pro koho se to točilo. Pro dospělého to není, pro dítě taky ne. A tak nějak nevím, proč jsem tomu dal ty dvě hvězdy ... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama