Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po všech těch letech strávených ve věži si všemi oblíbená "bosá princezna" touží vynahradit ztracený čas. S pomocí Evžena, jehož z celého srdce miluje, kamarádů Pascala a Maxima i odvážné nové přítelkyně Cassandry se Locika rozhodne odložit svou svatbu a královské povinnosti, aby se postavila tváří v tvář nebezpečí a směle se pustila do zkoumání života za zdmi Korony. Snímek "Tangled: Before Ever After", v němž to legrací, dobrodružstvím a hudbou od legendárního Alana Menkena jen jiskří, skýtá kouzelný filmový zážitek! (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Obľúbený postavy a charaktery sú späť, aj keď nakrátko. Kvalita (obrazová+obsahová) však teraz je ľahko pod priemerom. Ani môj najobľúbenejší kôň nedostal toľko priestoru, aký by si zaslúžil. Až ten koniec to zdvihne na lepšiu úroveň. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

minusha97 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že hodnotím úplne objektívne, lebo Rapunzel je moja obľúbená Disney princezná, ale aj tak si myslím, že tento televízny film sa nadmieru podaril. V posledných rokoch sa Disney pustil do presunu princezien zo strieborného plátna aj na televízne obrazovky, kde boli divákmi s úspechom prijaté. Nuž a televízne filmy na ustálenie vecí k tomu nepochybne patria. Nuž a tento nebol výnimkou. Myslím si, že je porovnateľný s filmom zo strieborného plátna, či už umeleckým smerom (nádherná a výnimočná animácia tak, ako bola prvá CGI princezná sama o sebe), chytľavými pesničkami, alebo láskavým postojom k vzťahu našich protagonistov, ktorý filmu dodáva svoje kúzlo. Ja som všetkými desiatimi za seriál, pre ktorý bol tento film začiatkom, lebo ak si udrží laťku v nastavenej výške, tak to bude určite ďalší z televíznych úspechov pre myšie kráľovstvo. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je docela fajn se vrátit k oblíbeným postavám, ale musím říct, že mě tenhle ani ne hodinový film nijak moc nezaujal. Tedy snad až na animaci, která je oproti mainstreamové 3D celkem změna, ale rozhodně ne k horšímu. Sem tam je to vtipné, sem tam je to docela nuda. Za mě v konečném součtu průměr. ()

KafuR 

všechny recenze uživatele

Snímek jako samostatný článek neobstojí, protože i z celkového vyznění příběhu a toho, že spousta věcí zůstala spíš otevřena než co jiného, je jasné, že se pojede dál. Konkrétně tady v podobě seriálu. Animace průměrná, stejně jako příběh, který nenabízí nic vyložené strhujícího a komediální stránka je cílena přednostně pro nejmenší. Dílo má tak tendenci zapadnout do šedivých hlubin průměru a zajímavý bude pouze pro diváky zmíněného seriálu. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Z původního filmu zůstali jen dabující herci, ta nádherná CGI animace se změnila na tradiční kreslenou, příběh je jako ušitý rychlou jehlou a písničky taky moc neoslní. Jako pilotní spin off k budoucímu seriálu asi dobrý, a asi bych mu dal i šanci, ale pro fanouška Tangled spíše zklamání, zvlášť když příběh zůstává otevřený. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama