Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Gangesterská komedie se sympatickým ústředním párem mě zaujala už svým filmovým plakátem. Škoda, že tam nebylo víc scén s tím psem, ale zase těch pár bylo vytěžených na maximum. Moc se mi líbila myšlenka společných herních večerů, na kterých se pravidelně schází parta přátel a které se jednou zvrhnou v hru o život. Ač jsem zvraty očekávala, stejně mě překvapily. Kéž by bylo víc takových komedií. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie inspirující se do jisté míry Fincherovou Hrou. Ve stejné míře ukecané jako akční, prosté kanálového rádobyhumoru a dvojice režisérů tu netlačí na pilu, takže vtipné scénky vyznívají přirozeně. Navrch se tu sešla výborná herecká sestava s osvědčeným Batemanem, roztomilou Rachel McAdams a neokoukaným Piemontem. Takhle mě to ba. 80% ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavná blbina, kterou si viditelně užívali všichni zúčastnění. Z filmu čiší až přímo pohodová a uvolněná nálada, při řešení noční hry, která se tak trochu nečekaně zvrtne. Občas sice trochu překombinované a za každou cenu feel positive, ale na to, že se jedná o eRko, tak se v tom nezjevují mraky fucků a krve, což je vlastně celkem příjemné zjištění. 75% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela dlouhý rozjezd mne málem odradil, ale od únosu už to docela šlape. Škoda jen mnoha fekálních i dětinských vtípků a chvil, kdy se postavy chovají jako dementi. aniž by musely. Ale jinak jo, oddychová zábava, docela slušná akce (na komedii), jen to odlehčení mi prostě přišlo takové - dětinské, no. Dost dobrá kamera a sem tam nějaká hláška ("Ty skleněné stolky se dnes chovají divně.") ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá komediální jednohubka, která okrem nápaditého příběhu nabídne i bravurní kameru či soundtrack. Game Night se rovněž může pochlubit jak zajímavým hereckým obsazením, tak i faktem, že se tvůrci velmi "radikálně" odchylují od zavedených a průhledných žánrových klišé a filmových postupů. Všechny tyto atributy tedy dohromady utváří skvělou, zábavnou, a hlavně originální podívanou, při níž se budete královsky bavit. Skvělá práce! PS: Rachel McAdams je boží! „That's a strong glass table.“ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Pred natáčaním mali herci svoju vlastnú "hernú noc," aby sa mohli navzájom poznať a pripraviť sa na film. Hrali tu "Clue" a "Joking Hazard." (zajo91)
  • Ve scéně v letadle, než se Annie (Rachel McAdams) dostane do letadla okénkem, tak její manžel Max (Jason Bateman) jí pomáhá slézt dolu. V tento moment jsou vidět v čase 1:25:43 prasklé kalhoty herečky. (mary800)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama