Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teroristický útok na amerického ministra je připraven…  Americkému ministru zahraničí hrozí během návštěvy Dánska teroristický útok. Celý útok je naplánován do posledního detailu, ale s jedním teroristé nepočítali – Allan, Frederik a Dan. Tři chlapci, kteří se po únosu Frederikových rodičů rozhodnou jednat. Začíná nebezpečný závod s časem. Dokáží tři mladí chlapci zabránit teroristickému útoku? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

ujec 

všechny recenze uživatele

Tí chlapci to mohli urobiť aj rozumnejšie. Vlastne sa to skončilo nejak šťastne, pre samotný film, ale doť chabo. ()

aannemer

všechny recenze uživatele

Někdy je lepší se vůbec do filmování nepouštět. Svoje hodinky bych také do opravy nesvěřil dělníkům v kamenolomu... ()

Reklama

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Jo, tak v tomhle filmu je jedna z nejdebilnějších teroristických skupin, co jsem měl tu čest vidět...no není to dobrý, spíš je to dost slabota...30% ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Tento film je plný napětí, místy i humoru a až na ten happyend dobře koukatelný. Oficiální text distributora je mírně zmatečný, tak tedy. Celý film se odehrává v domě rodiny, kterou obsadí teroristé, aby odsud plánovali svůj útok na amerického ministra zahraničí, kterou touto místní dánskou vesničkou projíždí. K tomu jsou nablízku i spolužáci Frederika, se kterým společně přemohou komando zabijáků. Rodiče nejsou uneseni, jsou stále doma, akorát tatínek stále spí. Prostě dobře stravitelná krimi pro děti. Alespoň se děti naučí, kde mohou vyhledávat informace a k čemu je morseovka. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama