Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší komici, jejich nejlepší standupy, jejich nejlepší show! Přinášíme vám zážitek, který mělo 1500 vyvolených diváků ve zcela vyprodaném sále! Nenechte si ujít show, která rozesmála celou Lucernu. Díky zábavnému pořadu, který vám exkluzivně přinášíme, budete přímo tam, kde diváci řvali smíchy. (Road Movies)

Recenze (10)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Těžký je osud českého stand-upu. 1) Netečně mi bylo sledovat řvoucí diváky v sále a nesporně se snažící pitvořence na jevišti. Inu, kápnu božskou. Za celý pořad jsem se ani jednou nezasmál. 2) Vulgarita na jevišti mi nevadí, je-li ústrojná. Zde nebyla. Měla jediný účel - vyvolat smích, ať to stojí, co to stojí. 3) Výrazně se vymykalo vystoupení 34letého Richarda Nedvěda, v němž nezaznělo jediné sprosté slovo, proč taky. Kouzelník se neopakoval a nabídl svěží vtipnou podívanou ve stylu své trapnomagie, jejíž nejlepším představitelem u nás se stal. 4) I 48letá Ester Kočičková, navzdory svému slovníku, mě zaujala. Její charisma překoná leccos. ()

kilobyte 

všechny recenze uživatele

První polovina velká bída. Nejlepší byla Ester Kočičková a to její humor moc nemusím. To co tam předvedl Matonoha by se dalo označit za nejhorší stand-up v dějinách. V druhé půlce se ale všichni výrazně zlepšili, tedy až na Matonohu, který se snažil překonat své první vystoupení. Divím se, že ho diváci znova (tentokrát doopravdy) nevypískali. Nejlepší byl Richard Nedvěd, který mě jako jediný po celou dobu svého vystoupení bavil. ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

50% Nedvěd jako vždy skvělý, ale ostatní mě trochu nepříjemně překvapili, jak často šli humorem po nejnižších pudech. A za záběry do diváků ve chvílích, kdy stálo za to vidět, co se přesně děje na pódiu, bych režisérovi nakopal. Ale nemůžu říci, že bych se vůbec nebavil. Jen musí člověk čekat spíš zábavu pro puberťáky než cokoliv víc. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co můžeš předstírat dnes, neodkládej na zítra." Kočičin orgasmus mě bavil a zjištění, kudy muži pláčou, mě ohromilo. Heuréka, i já jsem citlivý týpek. Pak v tom jeli celkem vtipní Tydýt s Knorem, ale za mě jednoznačně zvítězil "kouzelník" Nedvěd, protože jeho eskamotérství by Copperfield nezvládl ani s třemi nahými asistentkami. Takže za mě by to byla velká spokojenost ... tedy, kdyby se Ruda zapomněl v Ostravě a trapná Matonoha kdekoli mimo mé vědomí. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama