Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted stále čeká na telefon od Victorie, místo toho mu zavolá Robin. Dozví se konečně, co k němu Robin cítí? (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost možná nejotravnější epizoda ze všech. Ted si zahraje na ubožáka, Robin klasicky na kurvičku co myslí jen na sebe ve stylu Rachel z Přátel. Nikdo nesmí být šťastný, když já nejsem. A když zkurvím štěstí druhým, tak zavřu i zadní vrátka. To nejhorší z přátel přeneseno do HIMYM. Rachel/Robin ani neskrývá radost z toho, že zničí vztah někomu, koho má ráda a pak ho pošle do prdele pro něco, k čemu ho celou tu dobu dokopávala - tohle se vztahuje na několik dílů, zde to jen vygradovalo. Vyloženě hrozná epizoda, kterou žel nic moc nezachraňuje. A jak neustále Ted argumentuje "je to Robin"... no právě, prakticky jedna z nejméně atraktivních žen, se kterými to v tom dlouhém seriálu táhl... rozhodně míle daleko za Victorií. Tohle je vážně úplně mimo. Trapné, svým způsobem odporné a rozhodně zoufalé. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmnáctá epizoda nebyla pro příběh epizodou zbytečnou, problém byl v tom, že jsem se u ní příliš nebavil. Na můj vkus se zase až příliš řešil vztah/vztahy na úkor přísunu humoru. Tvůrci to po logistické stránce nezvládli, ucpali zásobovací linie emočními výkyvy a romantickými vzplanutími a vtipné scény už se do transportu nevešly. Prošel jen korejský Elvis, který byl asi děsně vtipný, ale já to nějak nepobral. / Poučení: Poslouchej maminku. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Nothing Good Happens After 2 AM" (Po druhej ráno sa nič dobré nestane). Stará mama Teda Mosbyho hovorievala, že po druhej hodine ráno už netreba nič riešiť, lebo to nedopadne dobre. Treba ísť domov, ľahnúť si a spať. Lenže keď sa Ted tejto múdrej rady nedrží poriadne sa mu to vypomstí. Rozpadne sa mu vzťah s Victoriou a znepriatelí si aj Robin Scherbatsku. ***** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama