Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily má příšerný byt s mývalem ve vaně. U Robin být nemůže, protože je alergická na psy, a bydlet u Teda by znamenalo bydlet s Marshallem. Poslední možností je zapřisáhlý samotář Barney... (TV Prima)

Recenze (4)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně díl, který si nemůžete nechat ujít. Barneyho hrad, pevnost single playboye je okupována. A to není vše, i vedlejší linky zde fungují jako málo kdy. Plný počet. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak teď už i mě samotného rozhodilo, jak dobře jsem si pamatoval děj páté epizody, když jsem ji viděl zhruba před čtrnácti lety. Fakt zvláštní... No, na tom ostatně nezáleží, podstatnou je skutečnost, že jsem se tehdy u tohoto dílu skvěle bavil, a to se přes ten dlouhý čas nezměnilo. Barney Stinson u mě seriál táhne a vhledem k tomu, že jsem se tentokrát mohl podívat i do jeho bytu, nebylo co řešit. / Poučení: Pozor na to, koho si pouštíš do bytu. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look around you, Lily! You are in the heart of Bachelor Country. And as a woman, you are an illegal immigrant here. Now, you could try to apply for a sex visa, but that only lasts twelve hours... fourteen if you qualify for multiple entry, heh!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "World´s Greatest Couple" (Pár všetkých párov). Lily Aldrinová rieši, kde by mohla dôstojne bývať. Jej maličký byt je pre ňu nevyhovujúci. U Teda Mosbyho bývať nemôže, pretože tam žije jej bývalý priateľ Marshall Eriksen, jej kamarátka Robin Scherbatska má doma psy na ktoré je Lily alergická. Jedinou možnosťou je nasťahovať sa načas ku playboyovi Barneymu Stinsonovi. ***** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve 14. minutě hraje skladba „Don't Call Me Whitney, Bobby“ od Islands a v 19. minutě píseň „Fernando“ od skupiny ABBA. (SONY_)

Reklama

Reklama